سلام
دوستان چند مدل کارت CF حرفه ای برای دوربین 5dIII (البته خود دوربین هم هنوز خریداری نشده) به ترتیب اولویت همراه با قیمت حدودی معرفی نمایید که بتونم از دبی تهیه نمایم.
با سپاس
سلام
دوستان چند مدل کارت CF حرفه ای برای دوربین 5dIII (البته خود دوربین هم هنوز خریداری نشده) به ترتیب اولویت همراه با قیمت حدودی معرفی نمایید که بتونم از دبی تهیه نمایم.
با سپاس
درود
لکسار و سندیسک جزو بهترین مارک های مموری هستن . لکسار 32گیگ با سرعت 60مگ حدود 90 دلار قیمت داره . سندیسک اکستریم هم می تونه انتخاب خیلی خوبی باشه ... ظرفیت های متعددی داره هم داره که 32 گیگ حدود 90دلار و 16گیگ حدود 50دلار قیمتشه (هر دو با سرعت 30مگ) . من شخصا زیر 16 گیگ توصیه نمی کنم . اگر مدل های ارزون تر هم مد نظرتون باشه ، کینگستون هم انتخاب خوبیه . پس از لحاظ قیمت به ای صورته : سندیسک » لکسار » کینگستون . توصیه ی من به شما همون لکسار 32گیگ هست .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
درود
خوب بود ابتدا پست دوستی که سوال پرسیده بود رو مطالعه می کردین ... ایشون فرمودن که می خوان از دوبی خرید کنن ... دوبی چه ربطی به ایران داره ؟
دوستان چند مدل کارت CF حرفه ای برای دوربین 5dIII (البته خود دوربین هم هنوز خریداری نشده) به ترتیب اولویت همراه با قیمت حدودی معرفی نمایید که بتونم از دبی تهیه کنم
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام
بهترین رم برای دوربین کانن پاورشات اس ایکس 240 جیه؟
کدوم ظرفیت و سرعت بهتره؟
اگه میشه قیمت هم بدین