سلام دوستان
اگه كسي اطلاع داره بگه چرا
مموري دوربين من با رم ريدر يا كابل خود دوربين هم وصل ميكنم نه فورمت ميشه نه ميشه از كامپيوتر فايلي رو كپي كرد رو مموري
فقط از طريق دوربين فورمت ميشه
مشكل از چيه ضمنا مموري قفل هم نيست
مموري SD مدل HP هستش 8 گيگ و دوربينم canon sx 200 هستش
با سلام
روز گذشته مموری SDHC Class 10 دیدم خواستم بدانم این کلاس جدید غیر از سرعت بالاتر، برتری دیگری نیز نسبت به کلاس 6 دارد یا خیر.
ویرایش توسط astalak : Thursday 22 April 2010 در ساعت 02:48
سرعت نوشتنشون فرق می کنه
Class 2: 16 Mbit/s (2 MByte/s)
Class 4: 32 Mbit/s (4 MByte/s)
Class 6: 48 Mbit/s (6 MByte/s)
Class 10: 80 Mbit/s (10 MByte/s)
اینم منبع :
http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_...d_Class_Rating
موفق باشید
سلام دوستان
امشب عروس و داماد داشتیم متاسفانه مموری SD دی 90 ماترسند اصل بود ولی ظاهرا گند زد به کارمون و تعداد 20عدد عکس آخر رو خراب کرده.یعنی نه دوربین می تواند فایلها رو بخواند و نه وقتی فایلها رو کپی می کنی این 20عدد فایل Pest می شوند.
بگذریم .فکر کنم بهترین نوع مموری سندیک باشد.درسته؟
می خواهم برای این دی 90 یک مموری سندیسک خوب بگیرم البته 4گیگ.دوستان مطلع چه نوع مموری سندیسک را معرفی می کنید.
اگر مموری بهتر هم سراغ دارید لطف کنید راهنمایی کنیدهمچنین یک مموری ریدر خوب.اگر قیمتها را هم لطف کنید که دیگر نور................
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
سوال مهمی که همیشه در نظرم بود و تمایل داشتم که تاپیک جداگانهای در موردش صحبت بشه، انتقال عکسها و فیلمهای گرفته شده به کامپیوتر، مموری کارت، یا......
اما نکته اینجاست که کدام یک از این ابزار راحت تر بصرفه تر و کلا مزیت بهتری دارد؟
سوال من در مورد کمپکت فلش compact flashهست که برای دوربین کانن 7d
استفاده میشود
یه کمپکت فلش کیفیت خوب EXTREME san disk 16GB
تازه با این که قیمتش پائین اومده ,170 $
شده، حالا اگه بخوای همین سایز
p ro EXTREME san disk 16GB
را بخری که باید $380
پرداخت کنی
حالا حجمهای32
و64GB
که سر به فلک میزند.
---------------------------------------
حالا اگر ما بخواهیم که عکسها و فیلمها را انتقال بدهیم، چهdevice
کم حجم تر،کم هزینه تر و کلا بهتر هست اگر بخواهیم از لپتاپ استفاده کنیم که بحث حجم، مشکلات شارژ باطری و ... به میان میاید
اما حتما دوستان میدنند که همچنین میتونیم از
me morey card backup deviceهم برای این کار استفاده کنیم که کم حجم، سبک،و ارزان هست،
آیا استفاده از اینdeviceدر کیفیت عکسها و فیلمها تاثیر میگذرد؟
و کلا پیشنهاد میشود?
ویرایش توسط sharagim1 : Monday 26 April 2010 در ساعت 01:18
در روضه قلب جز گل عشق مکار
lexarو Sandisk هر دو خوب هستند. بخصوص برای عکاسان Wedding که مشکل مالی هم ندارند. ;)سلام دوستان
امشب عروس و داماد داشتیم متاسفانه مموری SD دی 90 ماترسند اصل بود ولی ظاهرا گند زد به کارمون و تعداد 20عدد عکس آخر رو خراب کرده.یعنی نه دوربین می تواند فایلها رو بخواند و نه وقتی فایلها رو کپی می کنی این 20عدد فایل Pest می شوند.
بگذریم .فکر کنم بهترین نوع مموری سندیک باشد.درسته؟
می خواهم برای این دی 90 یک مموری سندیسک خوب بگیرم البته 4گیگ.دوستان مطلع چه نوع مموری سندیسک را معرفی می کنید.
اگر مموری بهتر هم سراغ دارید لطف کنید راهنمایی کنیدهمچنین یک مموری ریدر خوب.اگر قیمتها را هم لطف کنید که دیگر نور................
پایدار باشید
یا حق
مدلهای مختلف سندیسک در واقع بعلت تفاوت سرعتشان، متفاوتند. که ممکن است تاثیری در کار شما نداشته باشد. بنابراین نیازی نیست که سریعترین ها را انتخاب کنید.
چرا ۴ گیگ اسد عزیز؟ ۸ گیگابایت به نظرم حداقل ظرفیت امروزین است.کد:http://www.sandisk.com/products/dslr
مدلهای مختلف سندیسک در واقع بعلت تفاوت سرعتشان، متفاوتند. که ممکن است تاثیری در کار شما نداشته باشد. بنابراین نیازی نیست که سریعترین ها را انتخاب کنید.
.
دوست عزیز، میشه لطف کنید و توضیح بدین که تفاوت سرعت مثلا بین16x san disk 16GBE extreme
pro extreme32xوsandisk
در چیست؟ آیا اینها کلا در کیفیت فرقی ندارند؟
تفاوتsan disk
$170 و
$370 آنهم در یک حجم
پس در چیه؟ کدام پیشنهاد میشود ؟ممنون میشم کمی توضیح دهید
در روضه قلب جز گل عشق مکار
ممنون جناب روشن.
راستش من سه تا مموری ترسند برای عکاسی عروس وداماد کنار گذاشته بودم .والبته خودم که عکس و حجمشان را نمی بینم ولی الان که پرسیدم گفتند نهایتش 2تا 2.5 گیگ بیشتر مصرف نمی شود.برای همین گفتم 4 گیگ.
راستش چون از سندیسک استفاده نکرده بودم و کلا از سندیسک اولترا وکلاس های این مموری هیچ اطلاعی خوبی نداشتم گفتم بهتر است ازدوستان کسب اطلاع کنم.
پس خرید سندیسک و لکسار بهترین خرید خواهد بود.
دکتر باور کن از عکاسیWedding تا دلتان بخواهد دلی خون داریم اما وضعیت مالی خوبش را نداریم.نمونه اش همین امشب .خواب را از چشمم گرفته.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
همانطور كه آقاي دكتر روشن فرمودند اختلاف در سرعت بارگذاري و بارگيري (Read and Write) اين مموري هاست. مدل هاي Extreme حدود 60 مگابايت در ثانيه و مدل هاي Pro سرعتي معادل 90 مگابايت بر ثانيه دارند (600X هستند) كه براي عكاسان حرفه اي كه ممكن است با سرعت پياپي بالا عكاسي كنند خيلي حياتي است. جهت اطلاعتون اكثر ماها الان داريم از كارت هاي 120X و 133X و نهايتا 266X استفاده مي كنيم.
مدل هاي پايين تر Extreme IV نيز سرعت 45 مگابايت بر ثانيه دارند و مدل هاي III و II باز هم پايينتر.
در مورد Backup Device ها چون در ايران تا به حال نديده ام نظري ندارم ولي اكثر دوستان براي انتقال از Memory Card Reader ها استفاده مي كنند. هيچ يك از اين device ها طبيعتا هيچ گونه نقشي در كيفيت عكس ندارند ولي اگر از اجناس با كيفيت پايين استفاده شود خطر از بين بردن اطلاعات وجود خواهد داشت.
حالا اگر ما بخواهیم که عکسها و فیلمها را انتقال بدهیم، چهdevice
کم حجم تر،کم هزینه تر و کلا بهتر هست اگر بخواهیم از لپتاپ استفاده کنیم که بحث حجم، مشکلات شارژ باطری و ... به میان میاید
اما حتما دوستان میدنند که همچنین میتونیم از
me morey card backup deviceهم برای این کار استفاده کنیم که کم حجم، سبک،و ارزان هست،
آیا استفاده از اینdeviceدر کیفیت عکسها و فیلمها تاثیر میگذرد؟
و کلا پیشنهاد میشود?
فرهاد حسيني