کاوه جان بنده با یک بنده خدایی اشنا شدم (بچه محل هست ) که واقعا خیلی تو ضمینه پرینتر HP کار کرده بود یک حرفی به من میزد حالا درست غلطش پای خودش میگفت پرینتر های HP چون وارد کننده درست حسابی نداره پرینتر ها به شکل عجیبی میان داخل ایران میگفت پنل و همچیش را میشکونن که گمرکی کمتری بدن و ........ بعد تو ایران دوباره سر هم میکنن و مورد دیگه ای که بهش اشاره کرد نبودن جوهر مناسب برای پرینتر های HP بود که میگفت این کارتریج ها که تو بازار هست اصلا جوهر مرغوبی نداره و سریعا خشک و پودر میشه مقلا تو یک هفته که با پرینتر کار نکنی !! میگفت اونجا که کار میکنه به کارگاهشون میگفتن چین چون همه چی همونجا درست میشوده :::big grin::: یه چیز قشنگ هم گفت که پرینتر های HPچوب لایی چرخ روشون خیلی خوبه و خیلی ها از کنار همین خرابی مکرر پرینتر های HP نون میخورن و مثلا تا یه مشتری میاد میگن HP ببر !!!! (البته فقط در مورد پرینتر های جوهر اقشان HP همچین چیزهای میگفت)در پرینتر های Hp هد بر روی كارتریج قرار دارد كه این موضوع باعث می شود كارتریج ها گران تر باشند و همین طور مجبور هستید در صورت شارژ هم باید گاهی كارتریج ها را تعویض فرمایید....
من هم هرچی دیدم هدش روی کارتریج بوده !!در تمام مدلهای Hp هد روی كارتریج هست؟
کارتریج های HP تا اونجا که من دیدم قابلیت شارژ را دارن اگه یکی از سه رنگ یه کارتریج تموم شه همون رنگ را باید پر کنه مخزنشون جدا هست اما اگه بخواد کارتریج را عوض کنه خب سه رنگ عوض میشه دیگه !!یادمه پرینتر برادر داشتم كه جوهر هر رنگ آن مجزا بود. اما یكیش كه تموم میشد 3 تا رنگ زرد و قرمز و ابی باید تعویض میشد. در آخر هم فروختمش.
اما نمی دونم چرا وقتی یک دوباره کارتریج HP را شارژ میکنی کیفیت رنگ به شدت افت میکنه !!!
من کلا انقدر چیز بد دیده بودم از HP که اصلا موقع خرید به این برند فکر نمی کردم
یه اف تاپیک هم بزنم
کاوه جان این پرینتر R270 یه قسمتی داره که توش یه چیز مثل پنبه پر شده مستطیل مانند هست با هر بار پر شدن کارتریج ها شروع میکنه به تمیز کردن هد و اون به مرور زمان کاملا رنگی میشه الان مال من نصفش رنگی شده قابلیت تعویض داره اون یه تیکه؟؟؟؟؟؟؟؟