درست شد دوستان ممنون از راهنمایی ها و همفكری همه شما عزیزان.
درست شد دوستان ممنون از راهنمایی ها و همفكری همه شما عزیزان.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من امروز یک R290 اپسون گرفتم... همراه با یه سری جوهرهای اصلی اپسون که همراهش بود. کیفیت چاپش به نظر من عالیه، نمیدونم جوهراش خوبن یا خود دستگاه! سرعتش هم یه مقدار بهتر از مدلهای قبلی شده ولی احساس میکنم مصرف جوهرش یکم بالاست ، البته باید یه سری کارتریج خالی کنه تا بشه دقیق گفت.
کلاً فکر کنم تمام پرینترها روز اول خوب هستن ولی معلوم نیست که رفیق نیمه راه نباشن!
اگه میشه بگو چه جوری مشكلت بر طرف شد تا هر وقت این اپسونا تمام شد منم آمادگی برای مشكلات احتمالی مادیران داشته باشم!:biggrin:
آیا از دوستان كسی از برنامهink saver استفاده كرده؟(جهت صرفه جویی در مصرف جوهر پرینتر)
دوستان کمک کنید
من یكدستگاه R290 گرفتم + کارتریجهای مادیران برای شروع کار با اونها اما دستگاه اونها را نمیشناسد
دومی و چهارمی را ضربدر میده باقیو هم خالی كارتریجارو هم در اوردم و دوباره جا زدم اما تاثیری نداشت
برنامه را هم پاك كردم و باز نصب كردم اما همچنان ......
حالا چیكار كنم ؟
از دوستانی که این مدل و دارند اقا كاوه عزیز
بهترین تنظیمات برای چاپ عکس (کیفیت) ؟
نحوه تنظیم دقیق اندازه کاغذ A4 یا دیگر اندازه ها
من با acd see 10 هر چی میزنم اندازه درست نمیده مثلا روی کاغذ 13*18 اندازه A4 میزنه که تنها گوشه تصوییر چاپ
میشه در کاغذ A4 هم تمام صفحه را نمیپوشونه حدود 60%
اعصابمو خرد کرده
و اینکه هر چند یکبار لازمه دستگاه و روشن کرد و همچنین پرینت گرفت
با تشکر
اول اینكه مدل 290 چون جدیدا وارد بازار شده متاسفانه مادایران جوهر هاش رو هنوز كاملا با اونها كالیبره نكرده.
به تازگی جوهر های مشكلی و رنگی مادایران در كشور چین ساخته می شود و تنها در ایران بسته بندی ( درون جعبه قرار می گیرد!!!) می شود.از نظر كیفیت جوهر ها مرغوب تر هستند و دقیقا همان جوهر های اصلی اپسون می باشند با این تفاوت كه در چین ساخته می شوند.اما از نظر اینكه بسیاری از آنها خطا دارند مشكل از چیبست آنها است كه با تماس با خدمات پس از فروش مادایران مشكل شما را بر طرف خواهند كرد و یك سری جوهر جدید به شما خواهند داد.این اشكال در سری اول جوهر ها كه ساخت شركت مادایران بود مشاهده می شود.
و اما در مورد ابعاد چاپ
شما با یك نرم افزار حرفه ای تر ( مثل فتوشاپ ) كار چاپ را انجام دهید.هم خروجی بهتری خواهید داشت و هم بهتر می توانید تنظیمات را اعمال كنید.
شما باید ابعاد كاغذ و نوع آن را به پرینتر هم معرفی كنید و همین طور در نرم افزار هم این كار را انجام دهید.
نوع چاپ ( لنداكسیپ و یا پرتره ) را هم در تنظیمات اعمال كنید و ترجیحا از مدیریت رنگ پرینتر استفاده كنید
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه عزیز، قیمتشان چطور است؟به تازگی جوهر های مشكلی و رنگی مادایران در كشور چین ساخته می شود و تنها در ایران بسته بندی ( درون جعبه قرار می گیرد!!!) می شود.از نظر كیفیت جوهر ها مرغوب تر هستند و دقیقا همان جوهر های اصلی اپسون می باشند با این تفاوت كه در چین ساخته می شوند.اما از نظر اینكه بسیاری از آنها خطا دارند مشكل از چیبست آنها است كه با تماس با خدمات پس از فروش مادایران مشكل شما را بر طرف خواهند كرد و یك سری جوهر جدید به شما خواهند داد.این اشكال در سری اول جوهر ها كه ساخت شركت مادایران بود مشاهده می شود
کاوه جان اون بنده خدایی که گفتم مشکلش با پمپ نه تنها حل نشود بلکه یه مشکل حاد دیگه هم پیدا کرده مثل اینکه دیگه پرینتر هیچ کارتریجی را قبول نمی کنه رفته یسری کارتریج جدید هم خریده باز هم نتیجه نداده مثل اینکه برد خود پرینتر خراب شده با تماس با چیپ برد پمپ نظرت چیه تا حالا کسی را دیده بودی به این مشکل بخوره درست شدنی هست ؟؟(چون شدیدا به پرینتر نیاز داره )
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG