سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
این جوهرا فکر نمی کنم اسیبی بزنه به پمپ
کاوه جان پرینتر جدید اپسون را دیدی هم قیمته با همین R270 امروز قیمت گرفتم 145 تومن هست
Epson Stylus Photo R290از نظر ظاهری فرق های کرده اما فکر نمی کنم در کارایی انچنان فرقی با r270 بکنه حالا شما یه تحقیق کن ببین فرقی میکنه یا نه
لینکش در سایت خود اپسون
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
من یه پرینتر رنگی میخوام بگیرم ازاچ پی 7163 خوشم اومده ولی نمی دونم شارژ جوهرش به صرفه است یا نه؟
من برای چاپ عکس تو خونه میخوامش.
همین آیا عکس با اندازه a4 هم میتونه پرینت بگیره یا نه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام
من میخوام یک چند کاره hp بخرم. البته نمی خوام فاکس داشته باشه. قیمتش هم حدود 150 تومن باشه.
مدلی که خودم با گشتن توی اینترنت و مقایسه مدلهای مختلف درنظر گرفتم All-in-Ones C5283 Hp هستش.
اگر کسی در مورد این مدل و مزایا و معایبی که داره اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی کنه. مخصوصا در مورد کارتریجش که قیمتش چنده و یه وقت سخت گیر نیاد.
ممنون
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اول اینكه بیش از 50 تا 60 كارتریج اپسون را به دیار باقی فرستاده ام و تا كنون ارور نداده اند.
گاهی و فقط گاهی در انتهای عمر میزان جوهر موجود در آنها توسط نرم افزار شناسایی نمی شود كه آن هم راه حل دارد و در یك مقاله جداگانه در حال تشریح آن هستم...
بعد اینكه طبق گفته مادایران بین جوهر های تولیدی مادایران و اپسون فرقی وجود ندارد ( البته تفاوت 10 تا 15 درصدی را می توان دید )
برای چاپ عكس بوسیله پرینتر های اپسون قبل از جوهر باید نوع كاغذ را متناسب با طرح و نوع كار و خواسته انتخاب كنید.مهم ترین عامل نوع كاغذ است...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بنده یك مدتی است دیگر نمی گویم این بهتر است یا آن...
اما...
پرینتر های كانن از بهترین ها هستند.نه اینكه فقط در حرف از بهترین ها باشند.در عمل هم از بهترین ها هستند.
اگر هزینه های چاپ زیاد مهم نیست جز انتخاب های عالی هستند...
اگر خواستید نیازهایتان را بفرمایید مدل خاصی را معرفی می كنم...
کاوه قبادیExposure.ir
دوست عزیز منم یه سوال داشتم .
تفاوت این 3 مدل كنن ip4300 / ip5300 / ip6700d
با توجه به اختلاف قیمتشان در حدود 80000 تومان و اینكه ظاهرا با هم فرق چندانی ندارند (كاتالوگ خود كنن)
پیشنهاد شما چیه برا خرید ؟
و قیمت و نوع كاغذ و كاتریج چاپ برا مصرف خانگی (بالاترین كیفیت)
با تشكر.