نوشته اصلی توسط
tina25
با سلام خدمت اساتید بزرگ وار به خصوص آقای قبادی عزیز.من چند کارتریج اپسون r290 چه مادیران و چه اورجینال اپسون رو شکافتم و حسابی همه جا رو جوهری کردمولی به یک چیز هایی رسیدم که فکر کنم به درد همه بخوره و به یک سری سوالات که امیدوارم جواب بگیرم:cool:
.اول از همه ان که کارتریج مادیران با اورجینال خیلی فرق داره.پشت چیپ ست اورجینال دو جامپر وجود داره که چیپ رو به دستگاهی شبه فشار سنج یا چیزی شبه اون وسل میکنه.فشار سنج با یک فنر نگه داری میشه و سر جاش مهکم می استه..این دستگاه شبه فشار سنج تشکیل شده از دو قطعه بسیار کوچک مسی است که هر کدام نیم دایره هستند و بین این دو نیم دایره سوراخی با وجود آوردند که جوهر باید قبل از خروج از سوراخ اصلی کارتریج از اون رد بشه و به هد برسه. این دستگاه به همراه چیپ کارتریج صطح جوهر درون کارتریج را به پرینتر اعلام میکند.واسه همینه که وقتی کارتریج اورجینال نزدیک به تمام شدنه اول علامت تعجب میزنه و بعد ارور اتمام جوهر رو میده.ولی کارتریج مادیران در کل دارای 3 سوراخ میباشد که یک سوراخ در پایین برای انتقال جوهر به هد که با پوشش شیشه ای مسدود شده و وقتی کارتریج ر جا میزنی پاره میشود. و دو سوراخ در بالا وجود دارد که یکی که با پوشش زرد رنگی پوشیده شده و قبل از مصرف کارتریج باید کنده شود مخصوص عبور هوا و دیگری که زیر کاغذ آبی رنگ است و با در پوش لاستیکی پوشیده شده برای پر کردن جوهر توسط کارخانه است(تو هر کودوم فوت کنید از اون دو تا دیگری جوهر میزنه بیرون ولی توسیه میکنم مثل من این کار را انجام ندهید:biggrin::biggrin:). چیپ ست کارتریج های مادیران از نظر الکترونیکی خیلی پیچیده تر از چیپ ست کارتریج اورجینال است. چیپ ست مادیران اصلا با جوهر تماس ندارد و با توجه به مدار پرینتی که شما میگیرید یا تمیز کردن نازل رو انجام میدهید مقدار مصرف جوهر رو حدس میزنه و به پرینتر اعلام می کند در واقع اگر شما یک کارتریج نو بخرید و چیپ اون رو با کارتریج قدیمی تعویز کنید جوهر پر رو کاملا خالی اعلام کرده ولی جوهر کاملا خالی رو پر اعلام میکنه در واقع مخزن جوهر کارتریج تقریبا هیچ کارس. من با این که 4 تا از کارتریج های اصل رو شکافتم ولی بجز سوراخ اصلی که پایین کارتریج است سوراخ دیگه ای پیدا نکردمم و ان خیلی برام عجیب بود. حالا سوال من اینه که آیا چیپ ست نوی کارتریج مادیران را جایی میفروشند؟ اگر میفروشند کجا؟ و این که چگونه میتوان چیپ را هک کرد که همیشه جوهر را پر قلمداد کند؟:confused::confused::confused: