ظاهرا لینک عکس ها به مشکل خورده چون من دوباره نتونستم دانلود کنم
اگر از این عکس هم تعریف کردم به خاطر این بود که به نظرم بین بقیه از وضوح و رنگ مناسبی برخودار بود و من چشم رو به مورچه ترجیح میدم!!! همیشه الزاما نیاز به ادیت نیست چون بعضی از مواقع ممکن است زیاده روی شود. ولی به طور کلی به نظر من رنگ ها می تونست گرمتر باشه و کنتراست نیز در بعضی عکس ها جای افزایش داشت.
من در حد یک مبتدی عکس ها رو ادیت می کنم و تازگی به معرفی یکی از اعضای همین فروم برای رفع CA عکس ها با نرم افزار Adobe Photoshop Lightroom آشنا شدم و متوجه شدم چقدر کارهای جالبی می توان انجام داد تا عکس ها بهتر شود مثل تغییرات در شارپنس، کنتراست، وایت بالانس و ...
همچنین رفع مشکلاتی که توسط لنز ایجاد می شود و ...
این نرم افزار امکانات زیادی دارد و من پیشنهاد می کنم حتما ازش استفاده کنید.
گاهی اوقات این موضوع ادیت کاملا سلیقه ای است مثلا وقتی که بخواهید آسمان آبی تر باشه می توان کمی درصد رنگ آبی عکس را افزایش داد و یا برای تشدید اثر غروب در آسمان رنگ ها را گرمتر کرد.
به طور کلی تغییراتی که من در عکس ها ایجاد می کنم بیشتر شامل کنتراست و وایت بالانس است و گاهی هم بهبود حاشیه های بنفش یا قرمز در نقاط پر نور (CA) عکس ها که در این دوربین به طور عادی در عکس ها دیده می شود. خود دوربین نیز امکانات خوبی رو ارائه می ده و من سعی می کنم بیشتر با خود دوربین به نتیجه مطلوب برسم ولی خوب هنوز اول راهم .
این دو عکس رو نگاه کنید عکس دوم پس از ادیت است:
عکس اول شاید واقعیت لحظه عکاسی رو ثبت کرده باشه ولی برای من راضی کننده نبود و دوست داشتم آسمان آبی یک روز بدون آلودگی رو داشته باشم :