با سلام . يه سؤال در مورد تاثير لنز در عکس . دوربين A1100 IS با 12 مگا پيکسل عکس و 4x زوم آيا کيفيت عکسش با SX20 خيلي تفاوت داره ؟ با توجه به اينکه قيمت A1100 حدود 150 و SX20 حدود 400 است.
با سلام . يه سؤال در مورد تاثير لنز در عکس . دوربين A1100 IS با 12 مگا پيکسل عکس و 4x زوم آيا کيفيت عکسش با SX20 خيلي تفاوت داره ؟ با توجه به اينکه قيمت A1100 حدود 150 و SX20 حدود 400 است.
مطمئنا کیفیت ساخت لنز این دو دوربین با هم فرق می کند ولی این تفاوت قیمت فقط ناشی از تفاوت نوع لنز این دو دوربین نیست بلکه تقریبا sx20 از خیلی نظر ها با A1100 قابل مقایسه نیست و هر یک مشتری خاص خود را دارد پس بهتر است این طور یک جانبه این دو دوربین را مقایسه نکنیم.
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
من تازه ميخوام دوربين بخرم. با دوربين S200 exr فوجي هم تو اين لينک
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9915
آشنا شدم.
منظورم فيلم - عکس(به خصوص در نور کم) و قيمتشه ...
ویرایش توسط saeid112 : Thursday 7 January 2010 در ساعت 03:01
این دوربین فیلمبرداری HD رو ساپورت نمی کنه ولی چون سنسور بزرگتری از SX20 داره و از تکنولوژی EXR فوجی هم بهره مند شده باید در شرایط نور کم عکس های بهتری از SX20 تولید کنه. قیمتش هم حدود 460 باید باشه و از SX20 گرون تره.
در ضمن LCD بزرگتری هم داره (2.7) ولی رزولوشن آن با SX20 برابری می کنه و فرقی نداره. از RAW هم پشتیبانی می کنه که در SX20 خبری از این فرمت نیست. قدرت زوم کمتری هم داره (14.5x) ولی SX20 زومش 20 برابره.
هیچ دوربینی کامل نیست و شما فقط باید بر اساس نیاز هات تصمیم بگیری.
اقا سلام
من قبلا یک دوربین a540 داشتم با 6مگ کیفیت عکس هایی که گرفتم خیلی خوب ولی اخیرا یک دوربینsx20 گرفتم و با وجود 12 مگ بودنش اصلا ازش راضی نیستم !!!
نه کیفیت فیلم برداری خوبی داره نه کیفیت عکس
به نظر من تکنلوژی های جدید کانون واقعاداره عقب گردمی کنه !
باز همون a540 ر 4 سال پیش
با سلام من sx20 گرفتم يك سوال در مورد عكاسي با فلاش در مد دستي داشتم .در مد تنظيمات دستي مثلا در ايزوي 200 سرعت شاتر تا 500 قابل افزايش هست ولي از سرعت 60 به بالا تقريبا هيچ اثري نداره و فقط با ديافراگ يا تغيير ايزو ميتوان نور پرداري رو تنظيم كرد كه اين به نظر من نبايد درست باشه از دوستان هركي ميتونه كمك كنه.ممنونم
حداکثر سینک فلاش این دوربین 1/500 است و سرعت شاتر در عکاسی با فلاش نمی تواند بیشتر از این باشد.
به قول جناب انوش فلاش این دوربین های SLR-Like هم آنچنان آش دهان سوزی نیست و در خیلی شرایط جوابگو نیست به همین دلیل همیشه فاصله بیش از 2-3 متر از سوژه باعث عدم کارایی آن در عکس می شود و یا شاید نتیجه عکس دهد پس حتما فاصله رو در نظر بگیرید.
با کاهش زمان نوردهی یا همان افزایش سرعت شاتر مطمئنا از قدرت فلاش کم خواهد شد و به مرور کارایی خود را از دست می دهد و شاید چنین سرعت هایی برای این فلاش ها حالت نمایشی داشته باشد !! یا این سرعت های بالا کاربرد خاصی دارد که دوستان دیگر باید نظرشان را بگویند.
اساتید لطفا اگر اشتباه می کنم تصحیح کنند .
البته در مود دستی تنظیمی برای قدرت فلاش وجود دارد که شاید تنظیم آن مشکل را کمی حل کند.
ویرایش توسط M. Ali Farajian : Monday 25 January 2010 در ساعت 13:06
:confused:
شما مطمئنید که دوربین تنظیم است چون حداقل فکر نکنم فیلمبرداری HD این دوربین از VGA چند سال پیش 540a کمتر باشد و حتما از آن بهتر است !!!!
فکر می کنم معمولا هر چه مدل ها جدیدتر می شوند کیفیت و کارایی آنها افزایش می یابد (اونم با 4 سال فاصله) البته این قضیه در بعضی کشورها به صورت بر عکس صدق می کند!!!!!