لینک برای من کار میکنه
محمد امدادی
سلام آقای امدادی
میشه لطف کنید دقیقا آدرس لینکی که تونستید واردش بشید اینجا بزارید.ممنون میشم.
متشکرم
نادر صالح اوفCanon S3IS+Canon 7D/Canon 24-105 f:4 L/Canon 70-200 f:4 L IS/Canon 100mm Macro f:2.8 L/Canon Flash Speedlite 580 EX II/Manfrotto 190XPROB
سلام،
ريويو اين دوربين از سايت:
ريويو رو خودتون بخونيد ولي جون اينجا بحث نويز شده، من چند تا عكس رو از اون سايت اينجا ميذارم:کد:http://www.dcresource.com/
ايزو 800:
ايزو 6400:
عكس در استوديو:
ايزو 800:
ايزو 6400:
مقايسه با D300s در ايزو 3200:
7دي:
نيكون D300s
نتايج نزديك به هم هست ولي كفه ترازو به طرف D300s سنگيني مي كند. بقيه عكس ها را مي توانيد در لينك زير ببينيد:
به نظر من سايت قابل اعتمادي هستکد:http://www.dcresource.com/reviews/canon/eos_7d-review/using#alo_test
از بین دوستان کسی اطلاع نداره ویدیوی آموزشی از Magic Lattern برای Canon 7D منتشر شده یا نه؟ در صورتیکه پاسخ مثبته از کجا میتونم اونو دانلود کنم؟
با تشکر
نادر صالح اوفCanon S3IS+Canon 7D/Canon 24-105 f:4 L/Canon 70-200 f:4 L IS/Canon 100mm Macro f:2.8 L/Canon Flash Speedlite 580 EX II/Manfrotto 190XPROB
سلام دوستان
آیا در مد تصویربرداری 7D امکان استفاده از زوم دیجیتال LIVE VIEW وجود دارد ؟
منظورم ضبط تصویر با بزرگ نمایی 10X است ؟
سلام بر شما دوست خوب:
منظورتان اینست که اگر فرض را بر این بگذاریم روی LCD به بزرگنمایی 10X یا 5X برسیم در همان وضعیت دوربین فیلم را روی حافظه با همان بزرگنمایی ذخیره کند یا صرفا دیدن جزییات با آن بزرگنمایی و رکورد فیلم طبق پیشفرض کارخانه ( فرضا فول اچ دی ) خواهد بود؟
توضیح بیشتری میدهید؟
سلام:
بزرگنمایی " X " تصویر روی LCD تا آنجایی که میدانم، در خروجی تصویر نه برای عکس تاثیر گذار است نه برای فیلم برداری. اگر چه بهره برداری از رزولوشن موثر فیلمبرداری با نرم افزار های مخصوص ممکن است امکان پذیر باشد ( یا حتی بعدها با همین دوربین های فیلمبرداری )
اما فعلا روی این دوربین ها امکان پذیر نیست. تا جاییکه میدانم روی 5DII اینگونه نیست، برای 7D هم از دوستانی که از این دوربین استفاده میکنند بپرسید تا شک 10 درصد من در این زمینه برطرف شود :)
در بزرگنمایی " X " ( فعلا ) کاربرد اصلی آن جهت رسید به فکوس دقیق روی LCD خواهد بود و ...
موفق باشید