نوشته اصلی توسط
rima
با سلام
من شما رو نمی دونم ولی فکر کنم این سایتی که این بررسی رو انجام داده و شما اینجا گذاشتین منظورش با این نمونه عکسها و کراپ هاش چیه؟ یعنی می خواد اینو بگه که 7دی از 450 دی هم کیفیت عکساش و شارپنسشون کمتره!! که به نظر من این سایتها که هر روز یکیشون مثل قارچ از وب سر در می یارن اصلا هیچ چیزشون معتبر نیست و من فکر نمی کنم که زیاد قابل توجه باشن
سلام بر شما دوست خوب:
بنده عرض کردم معتبر است؟ یا عرض کردم قابل توجه؟ وقتی لینکهایی اینگونه میبینید که ارسال کننده آن متنی پای آن ننوشته رد یا قبول آن بعهده خواننده خواهد بود.
هر چند اگر هم متنی به تاکید در تایید آن لینک باشد بازهم رد یا قبول آن بعهده خواننده خواهد بود
به این پست دقت بفرمایید:
سلام
دیروز فرصتی دست داد و این دوربین را تست کردم.همراه با لنز 70-200.جدای از تمام رویو ها و نظرات فنی و علمی دوستان ، به راستی لذت بردم و از کیفیت عکسها شگفت زده شدم. تست در شرایط نور داخلی و با ایزو 800 انجام شد و برخلاف تصور قبلی من ،مشکلی بابت نویز وجود نداشت.
فکر میکنم اگر قصد خرید دوربین داشتم بی شک همین مدل را انتخاب میکردم.
یکی از دوستان خوب فروم نظر خود را نسبت به این دوربین گفتند دوستان هم بخاطر این نظر در اشتراک تجربه از ایشان تشکر کردند.
به همین روال خیلی ساده میتوانید نظر آن لینک ( که پیش تر قرار داده شد ) را ببینید
حال اگر میخواهید نظر دیگران را در مورد آن لینک بدانید بحث آنرا اینجا پیگیری کنید.
Canon EOS 7D tested, retested and reretested
کد:
http://photo.net/canon-eos-digital-camera-forum/00UzSw
اصلا در فروم هستیم برای همین تبادل اطلاعات و دیدن نظر دیگران ....
اما با شما موافق هستم که در کل هر ریویوویی که از نت بقول فرمایش شما مثل قارچ در می آید الزاما معتبر نیست. منتها بشرطی که ارسال کننده پست اشاره به: یک رویوو جالب یا یک تست معتبر ( یا مفاهیمی از این دست ) کرده باشد
موفق باشید