پاک نشدند ، منتقل شدند!
http://forum.akkasee.com/showthread....ht=#post247656
سلام دوستان من در پائیز 88 یک دوربین Canon Powershot SX200 is خریدم که اصلا ارضا نشدم و پس از چند ماه اون فروختم و می خواستم دوربینی بگیریم که کیفیت تصاویرش خوب باشه (5d m2) اما بودجم به اندازه 5D m2 نبود بناچار 7D گرفتم اکنون که حدود 1.5 سال می گذرد حیلی راضیم بخاطر اینکه دوربین خیلی خوشدستیه و همچنین از نحوه آرایش دکمه هاش خیلی راضیم و هم اینکه بدنه ضد آب داره خیلی از عکس هامو یا زیر بارون یا برف گرفتم میتونم بگم همه چیز اون بجز کیفیت عکس هاش اون هم فقط توی حالت Raw از 5D m2 بالاتره جهت درک بهتر این مسئله توجه شما را به فایلی که مقایسه بین تمام دوربین های کانن و نیکون تهیه کرده ام و امتیازاتی که هر دوربین از جهات محتلف آورده جلب می کنم اطلاعات ذکر شده از سایت های معتبر نظیر Dpreview و ... جمع آوری نموده ام اگر اشتباه تایپی در آن دید به بزرگی خودتون ببخشید در ضمن قیمت های آورده شده تغییر کرده است.
yazdan01.pdfyazdan02.pdfyazdan03.pdf
بدلیل بزرگ بدن فایل به سه بحش تقسیم نمودم با تشکر
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان و اساطید محترم و خبرگان هنر عکاسی والا من خودم بعد از کلی جستجو و زحمت دادن به دوستان گرامی به Canon EOS 60D رسیدم و لی یکی از دوستان که پس از اشنایی با این سایت خوب که بهش معرفی کردم با دیدن این دوربین در این تایپیک از مدل من منصرف شده و نیم نگاهی جدی برای خرید 7D کرده والا ی مبتدیه و من که بهش گفتم گوش نکردش
باتوجه ب تفاوت قیمت با 60d توجیه خرید برای ی فرد با کار بری معمولی داره؟ چون به نظرم ال سی دی متحرک 60dبیشتر به کارش بیاد
با توجه به سنسور یکسانشون از لحاظ پیکسلی واقعا تفاوت فاحشی دیده میشه ؟
باتوجه به کل 85 صفحه تایپک این دوربین که ظاهرا بنام شاهکار هستش یکم به نظر حجم مشکلاتی که بیان شده مثل نویز در ایزو 100 _ هنگ (که ظاهرا با ابدیت برطرف شده) مشکلاتی که با فلاش و نوع اکسترنال داشتن و کلیه مسائل ریزی که در این مدل نسبت به سایر مدل ها در تایپیشکون خودم و یکم مشکل در فیلم برداری در فریم بالا و بخصوص لبها که بیان شد و ......... ایا اینها برای یک دوربین با این همه کلاس کاری یکم زیاد نیستش
با توجه به سلینگ این دوربین در شرایط اب وهوایی و وزنش ایا بیشتر برای مصارف ثابت بیشتر مورد استفاده هستش ؟ یا در مسافرت هم میشه ازش به عنوان ی همراه خوب حساب کردش و لطفا بفرمایید که با یبار شارژ چه تعداد شات میگره
در کل جمع بندی ایا ارزش خرید داره با توجه به مدل های هم سنسور خودش و ارزیابی کیفتی که دوستان انجام دادن داره ببخشید چون با موبایل میام باز کردن نمونه عکسشهاون خیلی مشکله و با این سرعت جی پی آر اس تقریبا نشدنیه
در پایان منتظر راهنمایی کار گشایی شما دوستان گرامی برای این دوستم که برای خریدش ذوق داره هستم با تشکر
تا اساطید! بیان من نظرمو میگم.
چرا که نه؟ اگه دوست داره و دلش گیر کرده تهیه کنه. بیشتر ما دنبال لدت بردن از عکاسی هستیم و از اینطریق درآمدی نداریم. تجهیزات هم قسمتی از عکاسی است. مگر اینکه خرید بدنه گرانتر باعث شود ایشون از لنزهای بهتر محروم شوند. لنز بمراتب از بدنه با اهمیت تر و ماندگارتر است.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
بنظر من همون 60دی جوابشو که میده هیچ، برای کسی که میخواد همینطوری و بدون هدف حرفه ای عکاسی، عکس بگیره زیادم هست. با توجه به اینکه سنسور دو دوربین یکی است، برای کسی که هدف حرفه ای در عکاسی نداره، تفاوت خروجی عکس دو دوربین اصلا قابل تفکیک نیست.
شما ی کاربرد تو 7دی پیدا کن که 60 دی اونو نداشته باشه و ی عکاس معمولی رو لنگ بزاره.
نظر شخصی من اینه که 60دی با لنز خوب خیلی عکس بهتری میگیره، تا ی 7دی با لنز معمولی
اگه من بودم ی 60دی میگرفتم و مابه التفاوت پول رو واسه لنز کنار میذاشتم.
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
با سلام
..یادمه یه جایی نوشته بودم نویز 7d زیاده ولی ننوشته بودم چقدر زیاده
معمولا با ایزوهای پایین سروکار دارم ولی این اواخر فرصتی پیش آمد(عکاسی ورزشی) که آنرا دقیقا و در میدان عمل تست کنم
و نتیجه به معنای واقعی کلمه افتضاح
بود.
از ایزوی 3000 به بعد عکسها داغان شده بودند
کاری که کردم ابتدا یک ماشاالله به اینهمه نویز گفته و سپس همه را پاک کردم
خدا رحمت کند به خدابیامرز d90
قابل توجه دوستانی که 7d را برای عکاسی در محلهایی با نور کم میخون بگیرن قبل از خرید یک بار دیگر تامل کنید و بررسی کنید
برای رسیدن به سرعت های شاتر بالا در جاهایی که نور زیاده(ورزشهای فضای باز مانند موتورسواری - اسب دوانی حتی فوتبال) استفاده از ایزوهای بالا با 7d مشکلی ایجاد نمیشه ولی خدا نکند نور کم باشد که واقعا افتضاح میشه نتیجه کار
تجربه بسیار بدی بود.......
جناب سعادت هرکی تنها به قاضی برود راضی برمیگردد
بنده قصد ندارم بحث برندی کنم یا از 7 تعریف کنم لینک زیر را ببینید
http://www.photographybay.com/2009/1...300s-iso-test/
این هم یک تست است آیا درست است یا خیر؟به نظر من که کمی نادرست است و احتمالا بطور منظورداری به نفع 7! اما برای رسیدن به قیاس صحیح باید ما بتوانیم از چنین روشی استفاده کنیم تا بتوانیم در نهایت صادقانه به نتیجه برسیم
شما هم باید قابلیت دوربین را در مقایسه با دوربین دیگر بطور همزمان و در شرایط کاملا یکسان بررسی کنید دوست عزیز
میزان و کیفیت نور در فضای بیرون بسیار متغیر است و بهتر است 2 دوربین در شرایط کنترل شده داخل یک فضای بسته در این مورد چک شوند
لینک زیر رو هم مشاهده کنید
http://www.pixtus.com/forum/equipmen...nikon-d90.html
ویرایش توسط Madjidm : Monday 12 December 2011 در ساعت 05:55
چند وقت پيش موقيعتي پيش آمد كه دو تا دوربين d300s و 7D رو رخ به رخ تست كنم ، در نويز اصلا قابل مقايسه در يك شرايط يكسان نيستن و برنده مطلق در ايزوهاي بالا بدون شك 7D است حالا D90 كه ديگه هيچ، فكر كنم جناب سعادت توي ذهنشون اين دوربين رو بيشتر با 5Dmk2 كه دارن مقايسه كردن كه مسلما قابل قياس نيست، البته اين حرف رو قبول دارم واقعا در ايزوي 3200 اوضاع داغونه كه البته خدارو شكر زياد هم استفاده نميشه