NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
این نورهای ساطع شده از فلاش On-Camera (اینجا: فلاش سر دوربین) که در نوردهی دخالتی ندارند، به PreFlash موسومند که اطلاعات لازم برای اکسپوز شدن صحیح ثبت را به فلاشهای Off-Camera میفرستد و نقش انتقال فرمان فرمانده را دارند. شاید اگر مجازاً این Preflash های دوربین، را به علائم Mors تشبیه کنیم، تشبیهی بیراه نباشد :)
اطلاعات بیشتر در ویکی عکاسی درباره ی PreFlash
سلام به همه ی اساتید و دوستان
به مشکل با 7D برخوردم !!!!
حدود 2 ساله که دارمش و تازگی (حدود 2 ماهه) داره اذیت میکنه. وقتی فوکوس اتومات لنز روشنه یه جاهایی دوربین فوکوس نمیکنه. یعنی هیچ کاری نمیکنه !! مواقع عادی توی ویزور موقع فوکوس نقاط فوکوس روشن میشن .اما گاهی این اتفاق نمیافته ! بعد چند ثانیه دوباره درست میشه. با هر دو لنز 70-200 و 17-85 این اتفاق میافته. کسی این مشکل رو داشته تا حالا؟ مشکل از دوربینه یا لنزها ؟؟ !!
کلا یه مارک و مدل از ۷ دی تو بازار هست ؟
یا رنج های مختلف داره ؟
با سلام
دوست خوبم بعيد ميدونم اشكال از دوربين باشه چون در نورهاي مختلف رفتار پيدا كردن نقطه فوكاس فرق ميكنه و بستگي شديد به كنتراست كادرتون داره اما براي اطمينان بيشتر شما از يه كادر ثابت با دو مود فوكوس يعني مود سانترال و كراس وضوح يابي كرده و تفاوت ها رو مفايسه كن.
در مورد انواع سون دي هم بايد عرض كنم بنده كه چند ساله خبر دارم اين دوربين فقط با يك ورژن به بازار عرضه شده و ريليزي ازش نديدم جديدا مثلا در مورد 60 دي نسخه 60Da (كه اونم براي عكاسي در شب و نجومي است )عرضه شده اما 7D تا الان نسخه جديدي ديده نشده و فقط دو نسخه ميان افزار خود دوربين توسط شركات كانون ارائه گرديده.
سلام؛
من ظرف پنجشنبه و جمعه با يك باتري فول شارژ 1300 شات زدم و هنوز هم نشانگر ميزان باتري كامل است! عجيب نيست؟
سلام
چند روز قبل براي يكي از دوستان يك 7 دي با كيت 15-85 آكبند خريداري شد.وديروز با توجه به شكايت ايشان مبني بر كم بودن يا تاريك بودن عكسها با دوربين 7 دي و لنز 15-85 خودم در يك فضاي نوري همزمان و تمام المانها مشابه از جمله فوكال لنت،دياف ،شاتر و ايزو عكس گرفتيم اما عكسهاي دوربين جديد واقعن كمي تاريكتر بود.دوستان راهنمائي كنند لطفن كه ايراد كار چه ميتواند باشد؟.
ممنون