سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
دوربین من متاسفانه دفترچه راهنمای انگلیسی نداره !! یه دفترچه داره که ژاپنیه و عکسهاش سیاه و سفید . یه جا خوندم که دفترچه راهنمای دوربین ها رنگیه . دوستانی که این دوربین رو دارن دفترچه انگلیسی همراه دوربین بود یا نه ؟ اگه هست رنگیه یا سیاه و سفیده ؟ یه سوال دیگه اگه بخوام شماره سریال رو از نظر refurbished بودن و gray market , ...... چک کنم چیکار باید بکنم ؟ اصلا اکانش هست که با شماره سریال بادی بشه پی برد که gray هست یا نه ؟ ( جعبه دوربین سریال نداره و گارانتی ایده ال هست)
با سلام
بعضی از دوربین ها مثل دوربین های سری Kiss که از ژاپن وارد میشوند فاقد دفترچه انگلیسی هستند و فقط دارای دفترچه ژاپنی هستند و دفترچه راهنما هم تماما سیاه-سفید هست فقط جلد رنگی هست. از این که با شماره سریال میتوان ریفربیش بودن رو تشخیص داد اطلاعی ندارم ولی برای مطمئن شدن از آکبند بودن جنس می تونید به سایتی که توسط دوست عزیز جناب مهدی بارانی در تاپیک نعیین تعداد شات زده شده دوربین ها معرفی شده سری بزنید و از آکبند بودن جنس خود اطمینان حاصل کنید.
کد:http://eoscount.com/
جعبه دوربین هم باید شماره سریال بدنه رو داشته باشد به صورت بارکد در کنار جعبه هست.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سلام دفترچه انگليسي دوربين كه در سايت كانن امريكا موجوده و ميشه دانلود كرد البته سيه و سفيده.در مورد مرجوعي بودن بايد عرض كنم كه در دوربينهاي كيت كانن بايد سريال نامبر روي كارتن با سريال روي بدنه و حتي لنز كه روش حك شده همخواني داشته باشه كه متاسفانه در اين بازار آشفته ما اگر مراقب نباشين فروشنده به شما چيزي نخواهد گفت.اگر خيلي اين موضوع برايتان مهم است به فوشنده مراجعه و طرح موضوع كنيد. در ايامي كه منم مشغول خريد 7 دي بودم اين موضوع در بازار 200 تومن اختلاف قيمت داشت.موفق باشين
دروود به همه ی دوستان
یه سوال دارم.اگه من نقطه فوکوس رو برای مثال به سمت راست برم..و بخوام از نور سنجی نقطه ای استفاده کنم, میزان نور بر اساس نقطه مد نظر من(همان برای مثال سمت راست) تعین میشه یا نه؟اگه بخوام نورسنجی بر مبنای نقطه فوکوس مد نظر من صورت بگیره چطور باد اینکارو انجام بدم؟
سپاس
نور سنجي بر اساس نقطه و دايره وسط انجام مي شود. اگر بخواهيد نورسنجي و نقطه فوكوس بر مبناي نقاط مد نظر شما باشد مي توانيد اول نقطه اي را كه مي خواهيد نورسنجي روي آن انجام شود را در روي دايره وسط قرار دهيد، دكمه شاتر را تا نيمه فشار دهيد و دكمه قفل نورسنجي (*) را فشار دهيد تا نورسنجي بر همان مبنا تنظيم و قفل شود بعد دوباره كادر بندي كرده و فوكوس را در هر نقطه اي كه مي خواهيد تنظيم كرده و عكس بگيريد.
نورسنج دوربين 7 دي مثل خيلي از دوربينهاي ديجيتال عمل ميكند كه به طور دقيقتر ميتوانيد به مقالات سايت عكاسي مراجعه كنيد .يك نمونه از آنرا در آدرس زير ميتوانيد مشاهده كنيد.
نورسنج دوربین چگونه کارمی کند. | عکاسی