ویرایش توسط shahbazi : Monday 27 February 2012 در ساعت 17:46
خوش آمدید!
در شرایط عادی و نور مناسب مشکل خاصی وجود ندارد
ایزوهای بالا برای دسترسی به سرعتهای بالای شاتر مورد استفاده قرار میگیرد
منتها
این سرعت بالای شاتر میتواند زمانی باشد که نور خوب و کافی در محیط باشد و عکاس برای فریز کردن سوژه... مانند آنچه عکاسان ورزشی و یا حیات وحش انجام میدهند
و زمانی که به دلیل کمبود و محدودیت نور عکاس مجبور به استفاده از ایزوهای بالا میشود(عکاسی از مجالس سالنها تاتر و..) و مکانهایی که نور کافی وجود ندارد و محدودیتهایی نیز از بابت استفاده از سه پایه مطرح است
یکی از اشکالات 7d این است که داینامیک رنج در ایزوهای بالا کاهش چشمگیری پیدا میکند این مورد را میتوان از ریکاوری مناطق shadows به آسانی استنباط کرد ,چیزی که قبلا در در غالب مثالی به آن اشاره کرده بودم...
ویرایش توسط Saadat : Monday 27 February 2012 در ساعت 19:44
در لینک زیر دوستان علاقه مند به حیات وحش میتوانند عملکرد این دوربین را در ایزو 1600 هم ببینند
به نظر من میتواند قابل استفاده باشد
7D at ISO 1600 - FM Forums
سلام
دوستان برای اینکه وایرلس دوربین با فلاش چتری کانکت بشه حتمآ باید فلاش خود دوربین را بازکرد ؟
و اگر بله چجوری می شه فلاش خود دوربین را خاموش کرد ؟
لطفآ نگید یک نگاه به دفترچه راهنما دوربین بینداز چون که ندارم
تشکرررررر
سلام
دوست عزيز شما بايد به طريق زير وارد منو بشيد و تنظيمات فلش وايرلس رو انجام بديد
وارد منو كه شديد اولين رديف منو پايين گزينه flash control رو بزنيد بعد وارد منو built-in flash func. Setting بشيد، بعد تو قسمت بعدي وارد wireless function بشيد و از اونجا ميتونيد سه حالتي رو كه براي انتخاب فلش هست رو انتخاب كنيد
موفق باشيد
تشکر یوسف جان
داداش از این گزینه استفاده کردم ولی باز فلاش خود دوربین کار می کرد
تک فلاش را که انتخاب کنی باید فلاش خود دوربین خاموش بشه ولی نمی شه
سوالم اینه چرا خاموش نمی شه ؟
والا من هم امتحان كردم انگار بايد حتما فلاش خود دوربين باز باش تا وايرلس عمل كنه هيچ كاريش هم نميشه كرد
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
تشکر امید جان
ولی چیزی که حالا من دیدم در یکی از سایتا که عکسی از دفترچه راهنما دوربین بود بنظر می رسید خاموش شده فلاش خود دوربین
ولی در عمل و تستی که کردم حرف شما درست بوده باید روشن باشه