ديناميك رنج نااميد كنندست حتي از مارك 2 هم كمتر شده !
این که انتظار شما را برآورده نکرده با اینکه دی 800 رفتار نویزی بهتری از مارک تری دارد متفاوت است.(یا نتایج خلاف انتظاری که قبلا اعلام کرده بود)
در مورد داینامیک رنج هم شما یک سمپل تست آزمایشگاهی از دو دوربین بیاورید و این تفاوت را به من نشان دهید.(به هر حال باید یکجا این تفاوت که طبق این آزمایشها کم هم نیست باید قابل مشاهده باشد دیگر!اگر قابل مشاهده نباشد که دیگر ارزش صحبت کردن هم ندارد)
ممکن است خیلی از سایتها انحراف به سمت یک برند داشته باشند اما برای این طرفداری خودشان را به باد نمیدهند. در مواردی که یک سایت تمایل به یک برند هم داشته باشد از روشهای هوشمندانه تری استفاده میکند. هر سایتی هم که جهت گیری برندی داشته باشد حداقل سعی میکند که این مسئله خیلی تابلو نباشد و در بررسی ها معمولا در نکات کلی و کیفی که خیلی ارزیابی آن ساده نیست و ممکن است نظرات متفاوتی وجود داشته باشد تمایل به برند خاص دیده میشود. ارزش و اعتبار DXO به خاطر تستهای دقیق آزمایشگاهی است اگر به این تابلویی dxo نتایج به دست امده از تستهایش را دستکاری کند که دیگر فاتحه اش خوانده است. قاعدتا اگر به جهت گیری ضد کنونی در این ازمایشگاه معتقد باشیم باید بگوییم که نتایج خوب دوربینهای کنون توسط کارشناسان این ازمایشگاه دستکاری میشود و ارقام داده شده ارقام تقلبی هستند. این کار اعتبار و هستی این آزمایشگاه را به باد میدهد. ایا میشود مطمئن بود که یکی از کارکنان این ازمایشگاه روزی نمیرود و در مصاحبه ای تمام تقلب های انها را رو میکند. با این اوصاف کارشان تمام است. میشود گفت DXO با کمک مالی نیکون سرپا است و فقط برای تبلیغات نیکون درست شده و....
خواندن مقاله ای که بیژن لینک آن را گذاشته جالب است.
How DxO Labs tests hot cameras like Canon's latest SLR | Cutting Edge - CNET News
جناب غفاری سخن من این است که اگر واقعا دینامیک رنج دی 800 بیشتر و نویز آن کمتر است،این مورد باید قابل مشاهده باشد تا شخصی که برای تصمیم گیری به چنین نتایجی نیاز دارد بتواند از آن استفاده کند.
در تمام تستهای نویز رفتار مارک تری بهتر بوده است.
در مورد داینامیک رنج نیز اگر این تفاوت وجود دارد باید دیده شود،اگر قابل دیدن نیست پس موردی نیست که بتواند در تصمیم گیری تاثیر داشته باشد؟
اگر این تفاوت زیاد در داینامیک رنج وجود دارد در این همه تستی که به صورت فیس تو فیس صورت گرفته باید قابل مشاهده باشد،درست است؟
مثلا در این عکس + و این عکس + که روی هر دو بدنه یک لنز هم بسته شده این تفاوت زیاد در داینامیک رنج کجا خود را نشان داده است؟
یا در هر کدام از این موارد:
آقای مبین علی یک ویدئو در مورد مقایسه D800 و مدیوم فرمت در تاپیک D800 قرار دادم که در مورد نوع تست دینامیک رنج و نتیجه D800 میتواند پاسخگو باشد, مشاهده بفرمایید (البته تست صرفا بصری هست نه کارشناسی و آزمایشگاهی)
با تشکر از پیشنهاد شما
به نظر من اگر مقایسه خروجی یک کامپکت 12 مگاپیکسلی با دی 700 12 مگاپیکسلی را میتوان جدی گرفت،به آن تست هم به صورت جدی میتوان پرداخت.
شما اگر لطف کنید و در عکسهایی که گذاشتم،یا هر نمونه دیگری که تست عملی به این صورت،انجام شده این تفاوت داینامیک رنج را به من نشان دهید تا من متوجه اشتباهی که ظاهر از روی تعصب مرتکب آن شده ام رهایی یابم از شما تشکر میکنم.
در تستهای dpreview هم برتری با 5دی مارک 3 هست.(در نویز)
Canon EOS 5D Mark III Hands-on Preview: Digital Photography Review
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
منظورم بیشتر نحوه تست بود تا تایید چنین مقایسه ای
در این تست عکس های over و under گرفته میشود و در post با استفاده از Lr سعی در بازگرداندن جزیئیات در قسمت های تیره و روشن میکنند (که در مورد over ها Hasselblad و در مورد under ها D800 بهتر عمل میکند)