مسعود جان لطفاً برای تنبل هایی مثل من نتیجه را بفرمایید. (حالا همون برداشت خودتان. دوستان ایراد نگیرند بعداً)
با توجه به انتخاب دوربین 5دی مارک 2 به عنوان بهترین دوربین عکاسی برای فیلم برداری . آیا مارک3 اش از اون هم بهتره؟ (به جز مساله فوکوس)
مسعود جان لطفاً برای تنبل هایی مثل من نتیجه را بفرمایید. (حالا همون برداشت خودتان. دوستان ایراد نگیرند بعداً)
با توجه به انتخاب دوربین 5دی مارک 2 به عنوان بهترین دوربین عکاسی برای فیلم برداری . آیا مارک3 اش از اون هم بهتره؟ (به جز مساله فوکوس)
ویرایش توسط M.Mobin : Wednesday 25 April 2012 در ساعت 21:25
نویز بیشتر نیکون در ایزوهای بالا پیداست ،اما اینکه کنون حدود یک گام نور کمتری داره هم جالبه.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
نتیجه نویسنده این بوده که اگر به رزولشن بالاتر و uncompressed HDMI نیاز دارید نیکون و اگر به تصویربرداری در نور کم نیاز دارید کنون.
چیزی که به نظر من رسید،روشنتر بودن تصویر دی 800،تمایل رنگ D800 به زرد و MKIII به بنفش و تفاوت زیاد در رفتار نویزی بین دو بدنه است.
در مقایسه بین مارک تری و مارک تو هم،بدنه جدید دو استاپ یا بیشتر کم نویزتر است که عامل بسیار مهمی است.
درود
شاید بهتر این بود اول محاسبه میکرد چه ایزویی از 5d mk III معادل ایزویی 500 از D800 به حساب می آید بعد اقدام به فیلمبرداری میکرد!
اما باز آزمون جالبی بود من که فکر نمیکردم شایعات مربوط به اسمی بودن ایزو ها جدی باشد
باسپاس
اسمی بودن ایزو ها کاملا درست است و میشه با تست توسط نورسنج هم به سادگی به این نتیجه رسید. کلا چیز عجیبی نیست. حتی در یک برند هم وجود دارد. مثلاً 5Dmk2 نسبت به 1Dsmk3 یک استاپ حساس تر است و نور بیشتری میگیرد. حالا من حدس میزنم کنون توی مارک3ی 5دی این ایراد پنهان رو برطرف کرده باشه . . . اگر فرض کنیم سری وان صحیح است پس اگر 5دی مارک 3 یک استاپ نور کمتری دارد الان اصلاح شده است و دی 800 یک استاپ اور است.
ویرایش توسط mreza1001 : Wednesday 25 April 2012 در ساعت 23:26 دلیل: تایپ
در رابطه با فیلمبرداری نمیدونم تفاوتی میکنه یا نه عملکرد ایزو اما تا اونجا که یادمه تست DXO سنسور- نشون میداد که کنون نتایجش واقعی تره
سلام؛
عملكرد فوق العاده دوربين در ايزوي 3200 از سري كارهاي آرش حاذقي:
5D3 high ISO (3200) Dowitcher
اين هم سايز بزرگتر:
Shorebirds - Arash Hazeghi Photography