review کامل این دوربین از Digital Rev TV
review کامل این دوربین از Digital Rev TV
سلام
نمونه هاي استوديويي Dpreview منتشر شد:
Canon EOS 5D Mark III studio samples published: Digital Photography Review
فرهاد حسيني
review آقای rockwell آپدیت شد. میتونید این review و همینطور برای اولین بار نمونه های 5d3 در ISO 104.800 !!! رو اینجا ببینید !
ایشون حتی از AF هم ناراضی هستند
درود
ایشون تا اونجا که من متوجه شدم از تنظیمات و کار کردن و انتخاب سخت و پیچیده AF ناراضی هستند نه خود اون
یک جا از نداشتن امکان ذخیره تنظیمات دستی وایت بالانس کلی شکایت کردن ولی در جایی دیگه دارا بودن مد شخصی C1 و C2 و C3 در Dail mode را یکی از نکات بینظیر دوربینهای کنون نسبت به نیکون دونستن .
خوب در همین مدهای شخصی در واقع شامل تنظیمات وایت بالانس هم میشه دیگه
محمد امدادی
صحبت شما در مورد AF فقط به قسمتی از صحبت های ایشون پیرامون AF مربوط میشه نه باقی اون
AF is much more complicated, not necessary better than the original 5D and 5D Mark II.The AF areas are big, ugly square black LCD boxes which cover the subject when they are active. At night, they are invisible except when poorly side-lit by one all-screen LED. Poo; now these numerous dark rectangles get in the way of trying to see when the subject smiles!The 5D Mark III's AF system still can't see in the dark, where you might want to use ISO 25,600 and more.و ...The Mark III's AF system gets in the way of my photography more than the simple and effective AF systems of previous 5Ds. I now have to stop my shoot and diddle with settings, while I never missed a shot with my 5D and 5D Mark II.
--------
درضمن این رو هم اضافه کنم CR نوشته 5d3 با لنز EF 200 f/2L IS مشکلاتی داره و صداهای عجیبی که بنظر میاد از سیستم IS لنز هست شنیده میشه (الیته برای ما مشکلی نیست ! اصلا چنین لنزی در ایران هست ؟)
سلام
این آقای راکول خیلی وقت ها نظرهای عجیب و غریبی ابراز می کند. همه می دانیم که در دوربین های نیکون خیلی راحت با فشردن 2 یا 3 دکمه ،تمام costum settings از 4 بانک مختلف قابل فراخوانی هستند و در نمایشگر lcd بالای دوربین هم وضعیت قابل مشاهده است.در جایی دیگه دارا بودن مد شخصی C1 و C2 و C3 در Dial mode را یکی از نکات بینظیر دوربینهای کنون نسبت به نیکون دونستن .
امین ظریف مهدیزاده
بررسی (Ryan Brenizer) یک نیکونی از دوربین 5D Mark III
A Nikon user’s review of the Canon 5D Mark III � Ryan Brenizer — NYC Wedding Photographer. Problem solver, storyteller.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
آقای James Miller برای رسیدن به رزولوشن بالاتر Low pass filter دوربین رو برداشت (دوربین هنوز در نیومده انواع hack شروع شد)
عکس های قیل و بعد در سایز بزرگتز
اطلاعات بیشتر بهمراه ویدئو نمونه بدون olpf اینجا
ویرایش توسط Bijan.DSLR : Sunday 1 April 2012 در ساعت 01:17
(دوربین هنوز در نیومده انواع hack شروع شد)
تو توضیحاتش نوشته که این 2 نمونه از 2 روز مختلف هست.
خوب آقاجون تو که تست کردی خوب تو یک روز و یک موقعیت میمردی تست کنی
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
خوب این عمل جراحی پر از استرس(اگه به من باشه که نمیزارم تن پیچ کوشتی به بدنه این عزیز بخوره چه رسد به...) حتما خیلی زمان گرفته ازشون،
نور رفته،
مجبور شدن فرداش عکس بگیرن
پ.ن: من ترجیح میدم دوربینم کم رزولوشن بمونه، تا اینکه دل و روده نازنینش رو به خاطر کمی شارپنس اینطوری بی رحمانه بریزم بیرون
پ.ن2: خدایا ببین پولو دادی دست کیا؟!!!
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8