سلام .من دوربین 70 دی دارم .ومیخواستم عوضش کنم به یه مارک 3 دی5 .ولی پشیمون شدم .باید این واقعیت رو همه بدونید که دوربینها به سرعت دارن ارتقاع پیدا میکنن ودوربین مارک 3 مال سال 2012 هست .والان دوربینها (حتی دوربینهای ارزانتر مثل 70دی یا7دی مارک2) امکانات بیشتری به ما میدن.و همچنین شرکت کنن به تکاپو افتاده چون بعد از دوربین 36 مگاپیکسلی نیکن که رقیب مارک 3 بود عقب افتاده .شرکت کنن که زوری از 18 مگاپیکسل به 20 ارتقاع داده بود دوربیناش رو،الان کم کم روشش رو عوض کرده ودوربینای نیمه حرفه ایش رو داره فول امکانات (با وایفای و قابلیت اتوفلوس فیلبرداری وفلش و...)24 مگاپیکسل عرضه میکنه .این تغیرات مال 1.5 سال اخیره .پس الان در حال تغیرات سریع در دوربینها هستیم .کنن میخواد یه 50 مگاپیکسلی فول رو کنه که گرانقیمت خواهد بود .واین یعنی منتظر مارک 2 دی 6 ویا مارک 4 دی 5 باشیم که قطعا به زودی وارد بازار خواهند شد و البته با تکنولوژی جدیدتر وهمچنین باید از نظر قیمت هم با نیکن رقابت کنه. پس بهتره دوربین گرفتن رو تا سه ماه اینده فراموش کنیم .یعنی تا اخر بهار زمانی که شرکتها محصولات جدیدشون رو رو میکنن و محصولات قدیمیشون از نظر قیمت میشکنه .