سلام
به نظر من کنون در % بسیار زیادی از آپگریدهایی که بعد از 7دی داشته است دقیقا نیازهای طیف زیادی از کاربران خود را در برآورده کرده است.
بر خلاف بعضی دوستان به نظر من این بدنه آپگرید بسیار بسیار هیجان انگیزی برای مارک تو بوده است.
تمام نقاط ضعفی که در بدنه مارک تو بود رفع شده است.یکی از پیشرفته ترین سیستمهای فکوس جانشین یک سیستم فکوس کاملا ضعیف شده(که به نظر من همین مورد برای هیجان زده شدن کاملا کافیست)
سرعت عکاسی به میزانی که از یک فول فریم در این قیمت میتوان انتظار داشت رسیده است.
سیلینگ نسبت به بدنه قبلی بهبود یافته(این مورد و مورد قبل) برای من که با توجه به قیمتها برای کار و عکاسی شخصی باید یک دورین را انتخاب کنم خیلی مهم است)
بهبود خروجی نسبت به خروجی که هنوز به نظر من عالی هست.
افزایش پیدا نکردن مگاپیکسل.برای من که تا حالا عکس بالاتر از 100×70 چاپ نکرده ام و احتمالا آن هم بسیار کم است که در آینده چنین کاری کنم رزولوشن بسیار مناسب است گرچه من یک عکس دی 700 را نیز در سایز 100×70 چاپ کردم و جزئیات کاملا در حد قابل قبول(نه عالی) بود.
نکته جالب در مورد رزولوشن این است که با توجه به این بحثهای بسیاری که در گذشته در معایب رزولوشن بالا صورت میگرفت این افزایش پیدا نکردن مگاپیکسل هیجان انگیز نبوده است!(البته برای برخی از دوستان و نه من)
وجود دو کارت حافظه (گر چه ترجیح میدادم هر دو CF باشد).البته مزیت امکان استفاده از کارتهای وایرلس اس دی را نیز باید در نظر داشت.
بهبود سیستم نورسنجی و گریپ و ...
همیشه به دوستان میگفتم که مارک تو یک سنسور بسیار خوب روی یک بدنه ضعیف است ولی مارک تری یک سنسور بسیار خوب است روی یک بدنه بسیار خوب.با تمام مواردی که من روی 5دی با آنها مشکل داشتم به بهترین شیوه رفع شده است.
هر چه فکر کردم به این نتیجه نرسیدم که چه موردی بایدروی این بدنه قرار میگرفت و قرار نگرفته تا بتواند از دوستان را به هیجان بیاورد؟مگاپیکسل؟
تنها موردی که به نظر من در مورد این دوربین و 24-70 جدید وجود دارد قیمت آنهاست که به صورت ... بالاست!!امیدوارم این قیمتها هم در مرور زمان طبق روال قبلی کنون تعدیل شوند.
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
صدای شاتر 5دی در عکاسی 6 فریم بر ثانیه:
Canon EOS 5D Mark III shutter sound at 6fps! | planet5D - HDSLR community
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
لینکهای پیش فروش بدنه و کیت:
From B&H
Canon 5D Mark III Body $3499
Canon 5D Mark III w/24-105 f/4L IS $4299
Canon 600EX-RT Speedlite $629
From Adorama
Canon 5D Mark III Body $3499
Canon 5D Mark III w/24-105 f/4L IS $4299