اين مطلب را نيز در زمينه سايز مناسب براي چاپ عكس بخوانيد:
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/001356.php
اين مطلب را نيز در زمينه سايز مناسب براي چاپ عكس بخوانيد:
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/001356.php
جناب مسلمي عزيز:
بنده سوال كرده بودم كه در سايت dpreviewفرمت دوربين Fz20رو slr like ذكر كرده بود و فرمت دوربين s2is رو compact...من اينجا يه كم گير كردم و سوال كردم و شما فرموديد احتمالا بخاطر اندازه ي سنسور هستش كه سنسور s2isكوچكتر از سنسورfz20هستش...اما من ديدم كه اندازه ي سنسور هر دو دوربين يكي بود...بخاطر همين سوالم رو تكرار كردم.اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشيد.
ممنون!
اقای غروی من نگفتم اندازه سنسور S2 IS کوچکتر از Fz20 است شاید شکل بیان کردنم موجب سو تفاهم شده باشد من در مورد سایز سنسورها ی compact بطور کلی گفتم و با توجه به سایز سنسور S2 IS حدس زدم دلیل طبقه بندی ان در این گروه باشدنوشته اصلی توسط tonino_baliardo
حال با توجه یکسان بودن سایز سنسورها دلیل تفاوت طبقه بندی را نمیدانم
راستش بررسی بیشتری که بعد از صحبتهای متقابل انجام دادم تعریف دقیقی از SLR LIKE پیدا نکردم تنها موردی که ظاهرا باعث ذکر یک دوربین بعنوان SLR LIKE میشود شباهتهای ظاهری یک دوربین به دوربینهای SLR است
خوشحال میشوم اگر شما یا دوستان دیگر اگر تعریف مشخصتری پیدا کردید در همینجا پست کنید
من هم اگر اطلاعات جدیدتری پیدا کردم همینجا پست میکنم موفق باشید
مهرداد مسلمی
Canon S2 IS,tripod Panasonic GS120 Canon MFP370
جناب مسلمي فکر کنم منظور از slr like اينه که عکسي که تو lcd و ويزور ميبينيد تقريبا يا دقيقا(اينشو نميدونم)همون چيزيه که لنز ميبينه که در دوربين هاي کامپکت تا اونجا که من ميدونم ويزور از لنز جدا هستش و در فواصل نزديک اختلاف ميدان ديد بوجود مياد..(البته lcdي دوربين هاي کامپکت رو نميدونم)و دليل ديگه هم همون فشردگي بايد باشه...
اينا چيزايي بود که من ميدونستم....از اساتيد خواهش ميکنم راهنمايي بفرماين...با تشکر فراوان.
تا جایی که من دیده ام مرز خیلی واضحی بین compact و slr-like ها وجود ندارد و بعضی وقتها در تعیین نوع دوربین سلیقه هم دخیل است. در مورد SLRها همان دیدن منظره از طریق لنز اصلی دوربین مهمترین عامل جدایی slr از cpmpact است. در دوربین های کامپکت منظره یاب با یک لنز و دریچه جدا منظره را می بیند. همان طور که دوست عزیزمان گفتند.
در مورد دوربین های دیجیتال، خیلی ها همینطور هستند و دقیقا منظره را از طریق لنز اصلی می بینند، ولی ظاهرا قیافه دوربین و سایز آن و نزدیکتر بودن ابعاد و مشخصات آن به دوربینهای SLR نیز در تعیین slr-like بودن دوربین نقش دارد. مثلا همین s2is را بعضها کامپکت و بعضی جاها slr-like می نامند. به هر حال اسم دوربین مهم نیست و عملکرد آن مهم است.
ممنون از توضیحتون...اما راستش نمیدونم چرا هنوز گیج میزنم!!!!!!!آخه اگه مرز مشخصی وجود نداره چرا پس به اونا میگن compact و به اینا میگن slr like...اگه فقط از نظر ظاهرهستش ایا هیچکدوم برتری نسبت به دیگری داره؟؟؟ایا این استدلال که مدل های غیر فشرده(همون slr like)قابل تعمیر ترند درسته؟؟؟(بخاطر عدم فشردگی)نوشته اصلی توسط Forum Manager
سلام دوستان
ميخواستم بدونم که در معرفي اين دوربين در سايت dpreview در قسمت فلاش آمده که Built-in, pop-up ولي وقتي دفترچه راهنما اين دوربين را در حد توانم مطالعه کردم در مورد pop-up (جهيدن فلاش)چيزي نديدم بلکه در همه جا صحبت از حرکت دستي فلاش و بعد استفاده بود .اول ميخواستم بدونم که من درست متوجه شدم و دوم اينکه پس اين نوشته pop-up چي ميشه.(صفحه 40 camera user guide)
ضمنا در سايت dpreview در لينک زير اون قسمتي که جهيدن فلاش را نشان ميده گفته که اصلا در s2is فلاش اتوماتيک نميپره(البته اگر درست فهميده باشم)
http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page2.asp
ممنون ميشم دوستاني که در اين زمينه اطلاعات دارند راهنمايي کنند
در مورد اين دوربين اگر سوال داشته باشم بايد همين جا بپرسم يا نه؟اگر جاي ديگري بايد بپرسم بگوئيد ممنون
:آخه اگه مرز مشخصی وجود نداره چرا پس به اونا میگن compact و به اینا میگن slr like...
قیافه دوربین و سایز آن و نزدیکتر بودن ابعاد و مشخصات آن به دوربینهای SLR نیز در تعیین slr-like بودن دوربین نقش دارد.من تعميرکار نيستم اما منطقا خير!این استدلال که مدل های غیر فشرده(همون slr like)قابل تعمیر ترند درسته؟؟؟(بخاطر عدم فشردگی)
برداشت من اينه که اين فلاشهاي سرخودي که در حالت عادي مخفي هستند و موقع استفاده بايد بالا بيايند رو با اين اصطلاح ...Built-in, pop-up
ممنون آقا بابک.من تعميرکار نيستم اما منطقا خير!
دوستان و اساتيد سلام
يعني کسي در اين مورد اطلاعاتي نداره يا اين پست ديده نشده ممنون ميشم دوستاني که اطلاعات دارند راهنمايي کنند مخصوصا اونهايي که با اين دوربين کار کردند
متشکرم