صفحه 29 از 62 نخستنخست ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 281 تا 290 , از مجموع 611
Like Tree1523تشکر

موضوع: Canon EOS 70D

كاربر جديد
    تشکر کرده
    6

جناب msh2200

گرفتن چند فریم و ترکیب برای رسیدن به یک فریم است . در واقع مولتی پل یک تکنیک عکاسی هست .... دوربین روی سه پایه ، لوکیشن ثابت . اما سوژه ها که معمولا انسان هستند در هر فریم جابجا میشن. در انتها عکس ها در نرم افزار روی هم مرج میشن و با یک سری دستکاری عکس مولتی پل تولید میشه . این تکنیک یا کلک در سینما هم خیلی کابرد داره . درست مثل همون عکس سیاه و سفید چند تا بچه روی مبل(که در واقع یک بچه هست) در لینک قبلی خدمتتون گذاشته بودم . متاسفانه نمیدونم اینجا چطوری باید عکس آپلود کنم وگرنا از مولتی پلی که خودم گرفتم میزاشتم (ببخشید تازه وارد هستم) .
    و اما چیزی که ظاهرا در منوی 70دی هست گزینه مولتی پِل هست که تاحالا در دوربینی نبوده و یا حداقل من ندیدم. گویا 70دی خودش عکس هارو ترکیب میکنه و عکس مولتی پل تحویل میده. اگر کسی با این گزینه در 70دی کار کرده خوشحال میشیم مارو هم در جریان بزاره.
    سپاس
    siosha تشکر می‌کند.

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

نقل قول نوشته اصلی توسط Armin.RM نمایش پست ها
    جناب msh2200

گرفتن چند فریم و ترکیب برای رسیدن به یک فریم است . در واقع مولتی پل یک تکنیک عکاسی هست .... دوربین روی سه پایه ، لوکیشن ثابت . اما سوژه ها که معمولا انسان هستند در هر فریم جابجا میشن. در انتها عکس ها در نرم افزار روی هم مرج میشن و با یک سری دستکاری عکس مولتی پل تولید میشه . این تکنیک یا کلک در سینما هم خیلی کابرد داره . درست مثل همون عکس سیاه و سفید چند تا بچه روی مبل(که در واقع یک بچه هست) در لینک قبلی خدمتتون گذاشته بودم . متاسفانه نمیدونم اینجا چطوری باید عکس آپلود کنم وگرنا از مولتی پلی که خودم گرفتم میزاشتم (ببخشید تازه وارد هستم) .
    و اما چیزی که ظاهرا در منوی 70دی هست گزینه مولتی پِل هست که تاحالا در دوربینی نبوده و یا حداقل من ندیدم. گویا 70دی خودش عکس هارو ترکیب میکنه و عکس مولتی پل تحویل میده. اگر کسی با این گزینه در 70دی کار کرده خوشحال میشیم مارو هم در جریان بزاره.
    سپاس
    این قابلیت قبلاً در بعضی دوربین های SLR هم بود. سال های سال قبل یک Canon A1 داشتم که الآن مرحوم شده. قابلیت Multi Exposure را داشت. یعنی می شد با تغییر در تنظیمات، یک فریم فیلم را چند بار نوردهی کرد.

كاربر بسیار فعال Amin.Zallaghi آواتار ها
    تشکر کرده
    3931

نمیدانم آف تاپیک را ترجیح بدهم یا رفع ابهام دوستان رو...
    بهرحال:
    multiple exposure = نوردهی چندگانه
    قرار دادن فیلم عکاسی در معرض نور، دو یا چند بار بدون اینکه فیلم را جلو بزنیم. در دوربین های دیجیتال این عمل بصورت نرم افزاری کنترل میشه.
    اگر هم دوربین فاقد این گزینه باشه، میشه در فتوشاپ و با استفاده از Layer Style به هدف مورد نظر رسید.
    جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
    اینستاگرام

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    754

نقل قول نوشته اصلی توسط msh2200 نمایش پست ها
    خوب با LCD روشن که بیشترین مصرف را داره عملا چیزی مصرف نشده!

معنی جمله Multiple را بلدم! منظورم اینه که کاربرد این گزینه دقیقا چیه؟
    - گرفتن چند عکس از یک سوژه باشه برای تشخیص بهترین حالت؟
    - گرفتن چند فریم و ترکیب برای رسیدن به یک فریم؟
    -و...
    در کل اینکه بنده در این خصوص متوجه موضوع نیستم و انشااله دوستان راهنماییتان می کنند. در لینکی که قرار دادید هم متاسفانه بصورت واضح متوجه موضوع نشدم؟!
    ارادتمند
    Multiple_Exposure_by_BlueEyes08.jpg
    Multiple-exposure-2.jpg
    ویرایش توسط siosha : Tuesday 17 March 2015 در ساعت 00:48
    Armin.RM تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    754

جناب msh2200

سپاس
    دوربین های رده بالاتر از مقدماتی همگی این قابلیت را دارند
    قابلیت را روشن می کنید
    تعداد تصاویر و میزان نویز را انتخاب می کنید
    و یک سری عکس که می گیرید دوربین آنها را ترکیب می کند و در یک تصویر به شما تحویل می دهد
    مزیت این روند عدم نیاز به ویرایش پس از عکاسی است ولی محدویت آن این است که نمی توانید میزان محو شدگی را کنترل کنید
    خیلی خیلی ممنونم از دوستان . واقعا مفید واقع شد .... دو تا سوال دیگر داشتم
    1. باتری این دوربین با یک بار شارژ حدودا چند شات جواب میده؟ برای من در حال حاضر فقط 31 شات زده و 71 % شارژ باقی مونده که به نظر خیلی نا امید کننده هست! (البته اولین باری هست که شارژ میکنم و با منو زیاد ور میرم ) با این حال این مقدار مصرف باتری برای اولین بار منطقی هست؟
    سپاس فراوان
    در مورد باتری حدودا بالای 1000 عدد
    ویرایش توسط siosha : Tuesday 17 March 2015 در ساعت 01:30
    Armin.RM تشکر می‌کند.

كاربر همراه Majid.No آواتار ها
    تشکر کرده
    644

سلام
    پس از چند ماه تحقیق رفتم یک 70 دی بخرم . وقتی به یکی از نمایندگیهای کانن مراجعه کردم گفت خودم دوربین 70دی را ندارم باید از همکارم بگیرم وقتی برگشت یک جعبه دوربین باز که مربوط به یک 70 دی با لنز 200-18 بود را اورد که لنز موجود در آن لنز 135-18 بود. فروشنده می گفت لنز خود جعبه را برداشتم و یک لنز 135-18 آوردم. بسته بندی لنز و دوربین درست بود و هیچ نشانه ای از کهنه بودن نداشت. و خود فروشگاه هم نمایندگی کانن بود. لنز موجود ساخت تایوان است. آیا همه لنزهای کانن ساخت تایوان است یا ژاپنی هم داره. از دوستان می خواهم اگه در این زمینه اطلاعات دارند کمک کنند. در ضمن با دوربین کار کردم و هیچ مشکلی هم نداشته. فقط وقتی لنز به حالت تله تبدیل می شود احساس می کنم کمی لقی داره. آیا این لقی طبیعی است.

كاربر بسیار فعال Majix آواتار ها
    تشکر کرده
    3755

نقل قول نوشته اصلی توسط شهریاری حسن نمایش پست ها
    سلام
    پس از چند ماه تحقیق رفتم یک 70 دی بخرم . وقتی به یکی از نمایندگیهای کانن مراجعه کردم گفت خودم دوربین 70دی را ندارم باید از همکارم بگیرم وقتی برگشت یک جعبه دوربین باز که مربوط به یک 70 دی با لنز 200-18 بود را اورد که لنز موجود در آن لنز 135-18 بود. فروشنده می گفت لنز خود جعبه را برداشتم و یک لنز 135-18 آوردم. بسته بندی لنز و دوربین درست بود و هیچ نشانه ای از کهنه بودن نداشت. و خود فروشگاه هم نمایندگی کانن بود. لنز موجود ساخت تایوان است. آیا همه لنزهای کانن ساخت تایوان است یا ژاپنی هم داره. از دوستان می خواهم اگه در این زمینه اطلاعات دارند کمک کنند. در ضمن با دوربین کار کردم و هیچ مشکلی هم نداشته. فقط وقتی لنز به حالت تله تبدیل می شود احساس می کنم کمی لقی داره. آیا این لقی طبیعی است.
    فکر نکنم کنون نمايندگی اي تو ايران داشته باشه
    اگر لقی لنز کمه چيز خاصی نيست 24-105 هم که 2-3 برابر اون قيمت داره وقتی باز ميشه کمی لقی داره
    Dariush Chegini و Majid.No تشکر می‌کنند.
    Canon 6D2/5D3
    16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
    Majid

كاربر همراه Majid.No آواتار ها
    تشکر کرده
    644

نقل قول نوشته اصلی توسط niceevil نمایش پست ها
    فکر نکنم کنون نمايندگی اي تو ايران داشته باشه
    اگر لقی لنز کمه چيز خاصی نيست 24-105 هم که 2-3 برابر اون قيمت داره وقتی باز ميشه کمی لقی داره
    سلام
    ممنون از پاسخ شما. خیالم راحت شد. شایان ذکر است که منظورام از نمایندگی کانن نمایندگی شرکت گارنتی ایده ال بود. یک سوال دیگه داشتم در مورد کشور سازنده لنز . آیا مهمه که کشور سازنده لنز تایوان باشه یا ژاپن

كاربر بسیار فعال Amin.Zallaghi آواتار ها
    تشکر کرده
    3931

سلام
    ممنون از پاسخ شما. خیالم راحت شد. شایان ذکر است که منظورام از نمایندگی کانن نمایندگی شرکت گارنتی ایده ال بود. یک سوال دیگه داشتم در مورد کشور سازنده لنز . آیا مهمه که کشور سازنده لنز تایوان باشه یا ژاپن

زیاد به کشور سازنده اهمیت ندهید. لنز 18-135 بنده هم تایوان بود. فکر نمیکنم این لنز اصلا ژاپنی داشته باشه...
    در کل نگران Made In نباشید. بهرحال کنون است !

لنز و دوربین جدید مبارک.
    msh2200، Majix و Mahdi.A.Tabar تشکر می‌کنند.
    جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
    اینستاگرام

كاربر همراه mohamad.k آواتار ها
    تشکر کرده
    594

سلام
    سلام
    با عرض تبریک سال نو همان طور که دوستان گفتند چون این محصولات با نظارت شرکت کنون ساخته میشوند نمیتوانند مشکل داشته باشند من هم یک لنز 85-15 دارم که ساخت تایوان است که این نوع لنز یکی از بهترین لنز های کنون است پس خیال تان راحت باشد
    Mahdi.A.Tabar و Majid.No تشکر می‌کنند.

صفحه 29 از 62 نخستنخست ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... آخرینآخرین