سلام
دوستان از طریق وای فای دوربین آیا امکان ارسال عکس ها مستقیما به لپتاپ (بدون روتر ) وجود داره؟
ممنون
پی نوشت : نرم افزار EOS Utility ره به نسخه جدید آپدیت کردم و از طریق روتر متصل شد اما سوال اینجاست که بدون روتر چگونه می شه اتصال برقرار کرد؟
سلام
دوستان از طریق وای فای دوربین آیا امکان ارسال عکس ها مستقیما به لپتاپ (بدون روتر ) وجود داره؟
ممنون
پی نوشت : نرم افزار EOS Utility ره به نسخه جدید آپدیت کردم و از طریق روتر متصل شد اما سوال اینجاست که بدون روتر چگونه می شه اتصال برقرار کرد؟
ویرایش توسط DELL : Monday 13 April 2015 در ساعت 19:27
سلام
آیا در عکاسی شب با این دوربین می توان دوربین را طوری تنظیم کرد که فلاش در اول یا آخر نور دهی انجام بشود. من که نتونستم گزینه Rear Curtain Sync یا Front Curtain Syncدر منوی دوربین پیدا کنم
shutter sync xxxxx
408110.image0.jpg
408111.image1.jpg
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام
همینطور که از تصویر منو مشخص است دو حالت داریم. 1ST CURTAIN و 2nd curtain در حالت اول یک فلش بالافاصله بعد از فشردن شاتر زده می شود و در حالت دوم دو فلاش زده می شود یکی بعد از فشردن شاتر و یکی قبل از اتمام نور دهی. همانطوری که می بینیم حالتی ندارد که فقط در انتهای نوردهی یک فلش زده شود
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
بله فرمایش شما درست است و 2 بار میزند ولی بنظرم فلاش اول را قبل از باز شدن شاتر میزند و تاثیری در نوردهی ندارد:
1st curtain
1st curtain.jpg
2nd curtain
2nd curtain.jpg
همانطور که در اگزیف هم مشخص است مدت زمان هر دو عکس 1ثانیه و روزنه f4.5 بوده است.