سلام
دوستان امكان تعريف كردن دكمه اي براي تغيير WB روي اين دوربين وجود دارد؟ براي دكمه ي set چند حالت مثل قدرت فلاش و كيفيت تصوير و ... وجود دارد، اما وايت بالانس را ندارد.
سلام
دوستان امكان تعريف كردن دكمه اي براي تغيير WB روي اين دوربين وجود دارد؟ براي دكمه ي set چند حالت مثل قدرت فلاش و كيفيت تصوير و ... وجود دارد، اما وايت بالانس را ندارد.
بنده این بادی رو از نورنگار خریداری کردم ولی دو نکته هست که میخوام دوستان راهنمایی بفرمایند:
1. این بادی، کارت خدمات طلایی داره. این برگه حکم گارانتی داره یا خیر؟
2. برچسب شماره سریال روی جعبه رو زحمت کشیدن و کندن! مشکلی ایجاد نمیکنه؟
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
Canon EOS 600D => Canon EOS 700D => Canon EOS 70D
EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II => EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM
تا کنون فریموری برای این دوربین ارایه شده ؟
دوستان من نهایتا دیروز لنز 50 میلی متری 1.8 و stm کنون رو برای دوربین 70d گرفتم. نمیدونم این رو به عنوان اولین تجربه استفاده از لنز پرایم بذارم یا خوبی این لنز که واقعا تفاوت رو احساس کردم. لنز شارپی خوبی داره واز کیفیت کلی تصویر خیلی راضیم، و جدیدترین وجالب ترین قسمتش برام عکاسی در شرایط نور کم بود که با ایزوی بالاتر ودیاف بازتر نتایج خوبی میداد. در حالت فیلمبرداری فوکوس همون طور که چند پست قبل گفته بودم وحدس میزدم بی صدای بی صدا نیست ولاقل نسبت به لنزکیت 18-135 ای که دارم وتقریبا کاملا بی صداست صدای بیشتری داره. من به قیمت 520 خریدم.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
سلام
دوستان هر دو لنز من رو بدنه 70 دی نزدیک +4 میکرو ادجاست رو نقطه مرکزی فوکوس نیاز داره
ولی وقتی از همه نقاط فوکوس استفاده میکنم هر دولنز +12 میکرو ادجاست میخواد
البته مشکلی ندارم با +12 برای دو لنز فوکوس هام ایرادی نداره و دقیقه فقط این تفاوت در نقطه مرکزی و سایر نقاط فوکوس برام سواله.
جلال پارسا
نسبت به 18-135 چقدر شارپ تره ؟ میشه نمونه عکسی رو با هر دو لنز بگیرید و اپلود کنید و یا یه عکس با همون لنز جدید اپلود کنید ؟دوستان من نهایتا دیروز لنز 50 میلی متری 1.8 و stm کنون رو برای دوربین 70d گرفتم. نمیدونم این رو به عنوان اولین تجربه استفاده از لنز پرایم بذارم یا خوبی این لنز که واقعا تفاوت رو احساس کردم. لنز شارپی خوبی داره واز کیفیت کلی تصویر خیلی راضیم، و جدیدترین وجالب ترین قسمتش برام عکاسی در شرایط نور کم بود که با ایزوی بالاتر ودیاف بازتر نتایج خوبی میداد. در حالت فیلمبرداری فوکوس همون طور که چند پست قبل گفته بودم وحدس میزدم بی صدای بی صدا نیست ولاقل نسبت به لنزکیت 18-135 ای که دارم وتقریبا کاملا بی صداست صدای بیشتری داره. من به قیمت 520 خریدم.
ویرایش توسط MEHRDAD.D : Wednesday 9 September 2015 در ساعت 22:12
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
با این شدت اختلاف ادجاست بد نیست خیالتان را راحت کنید بدهید آقای قاسمی تنظیم کنند