امسال 2016 بود تا 2020 هنوز 4 سال وقت داریم
من هم قبول دارم که میزان اهمیت این موضوع برای هر کسی متفاوت است حرف من این است: کم بودن یک تا دو استاپی دینامیک رنج, عکاسی از چنین صحنههایی را غیر ممکن نمیکند فقط کار را کمی سخت تر میکند.
جناب دانشپایه جسارت نباشد شبیه بودن دو هیستوگرام به معنی نوردهی یکسان نیست بلکه به معنی پخش یکسان میزان روشنایی موجود است (هر چند برخلاف گفته شما هیستوگرام ها هم برابر نیستند و شیفت واضح به راست در هیستوگرام نیکون نسبت به کنون دیده میشود).
میزان نوردهی تنها با دو معیار مشخص میشود : اندازه دیافراگم و سرعت شاتر. در این مورد اندازه دیافراگم برابر است ولی سرعت شاتر در مورد کنون نصف نیکون بوده است پس میزان نور رسیده به سنسور هم نصف شده است.
زمان گرفته شدن عکسها را نگاه کنید عکس کنون 10 دقیقه بعد از نیکون گرفته شده است خودتان بهتر از هر کس میدانید در زمان غروب یا طلوع آفتاب میزان روشنایی محیط چقدر سریع (در حد ثانیه ) تغییر میکند. در زمان عکس برداری با کنون محیط تاریکتر بوده است و عکاس محترم زمان نوردهی را هم نصف کرده است و نتیجه به شکل زیر است:
یک تصویر بهتر از هزار کلمه است تصویر RAW هر دو دوربین بدون کوچکترین دستکاری. همانطور که میبینید تصویر سمت چپ که مال نیکون است به طور واضح روشنتر از تصویر کنون است. حالا شما یا عکاس محترم این عکس هر توجیهی هم که داشته باشید نمیتوانید قوانین فیزیک را زیر سوال ببرید برای هر سنسوری نوردهی کمتر به معنی Noise بیشتر است.
ارادتمند