جناب وطن دوست مثل اینکه فروم رو کامل مطالعه نمی کنید.
به قول شعار قدیمی سایت
سایت عکاسی را از ابتدا بخوانید!
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6872
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان بين دو دوربين s5is و G9 لطفا با توجه به يكسان بودن قيمت با حساب شارژر و باطري براي s5 دوستان از نظر كيفيت عكس بخصوص در شب و محيط هاي بسته پيشنهاد مي كنيد . لطفا كساني كه تجربه كار با دو دوربين را دارند نظر دهند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
دوستان محترم من
یک سوال داشتم
شما چه فلاشی رو برای این دوربین پیشنهاد می کنید؟
ممنون از توجه شما
ارادتمند
با سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از کلی گشت و گذار در سایت های دوربین های دیجیتال و زیرورو کردن مشخصات دوربینها
چون قبلاکانن داشتم و با وجود اینکه بعد از گم شدن دوربین عکاسی ام و دزدیده شدن دوربین فیلمبرداریم
تصمیم گرفته بودم که دیگه دوربین نخرم ،اما دیروز یه اس 5 گرفتم که امروز به دستم رسید.
چون قبلا هم با اس 3 یه چند شاتی گرفته بودم کار کردن باهاش برام راحت بود....
اما توی این مدت که با این فوروم آشنا شدم چیزهای زیادی از خیلی از دوستان از جمله آقا یاسر ،آقا وحید و
دیگر دوستان یاد گرفتم که امیدوارم این کارها تداوم داشته باشه.
اما چیزی که باعث شد این مقدمه طولانی برای معرفی خودم و تشکر از دوستان دیگه رو داشته باشم این
سئوال بود که :
امروز که دوربینم به دستم رسیدبعداز اینکه روشنش کردم و چند تا عکس باهاش گرفتم
چون توی اتاقم ساکت بود متوجه شدم که زمانی که از تنظیم کننده وضعیت در حالت auto ,portrait,landscape
استفاده میکنم که هیچی اما از sport به بعد وقتی که درجه وضعیت رو می چرخانم یه صدای خرخر و
قرچ و قوروچی از داخل دوربین به گوش میرسه درست مثل چرخ دندهای که هرز شده باشه.
میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه این صدا مربوط به چیه و آیا دوربین ایراد داره یا نه؟؟؟؟
با تشکر
خیر دوست من اصلا مشکلی نیست.
این صدا فقط در مد اسپرت به گوش می رسد و دلیل آن اینست که چون دوربین زمان زیادی را برای تنظیم فکوس ، دیافراگم و سرعت شاتر ندارد، به ناچار دائما این اعمال را انجام می دهد، یعنی نورسنجی و فوکوس و اینهم بخاطر حرکات سریع ورزشکاران است که عکاسی از آنانرا بسیار مشکل می کند.
پ.ن : من به شخصه از این مد در پرنده گرافی هم استفاده می کنم ، جواب می دهد.
موفق باشید
ارادتمند
سلام
حالا که بحث مد Sport شد.. آیا خاصیت مد Sport همین فوکوس دائمه؟ آخه رو دوربین من شاتر رو 1/60 تنظیم میشه که سرعت مناسبی واسه فریز کردن نیست
آیا دوربین های دیجیتال مخصوصاً S5 در اثر استفاده و زدن شات های زیاد عمرشون کم میشه
منظورم اینه قطعه مصرفی دارند یا در اثر استفاده کیفیت عکسشون به نسبت روز اول کم میشه؟
یه جایی توی تاپیک خوندم بعد از زدن یک تعداد شات مشخص شاتر دقت خودش رو از دست میده
چو ایران نباشد تن من مباد