سلام
در تاپیک کنون 30 دی جناب قبادی در این مورد توضیح عالی و مفصل داده اند.حتما مطالعه بفرمایید.
http://akkasee.com/forum/showthread.php?t=6616
مخصوصا پست شماره 10
سلام
در تاپیک کنون 30 دی جناب قبادی در این مورد توضیح عالی و مفصل داده اند.حتما مطالعه بفرمایید.
http://akkasee.com/forum/showthread.php?t=6616
مخصوصا پست شماره 10
سلام . من به تازگی یک Canon S5 خریدم . یک چیز که برام عجیبه اینه که مشخصات عکسهایی که با این دوربین میگیرم در فایل ذخیره نمیشه . منظورم اینه که وقتی با برنامه ای مثل Acdsee یا ... روی عکس کلیک Propertise رو میزنم نشون نمیده که این عکس با چه ISO گرفته شده و تو چه حالتی بوده و ... فکر کنم تونستم منظورمو برسونم . تو منوهاش خیلی گشتم ولی گزینه ای ندیدم که off باشه و بخوام اونو فعالش کنم . لطفا اگر دوستان عزیز در این رابطه اطلاعی دارند منو راهنمایی کنند . متشکرم .
دوست عزیز این کارو هم کردم ولی نشد که نشد . یعنی هنوز هم عکسهای من خالی از مشخصا ت عکسبرداری است . من خیلی نگرانم . چون من همیشه مشخصات عکسهای خوب خودمو نگاه میکرم تا ببینم که اونارو در چه مودی گرفته بودم ولی حالا که این دوربینو خریدم نمیشه . خیلی برام عجیبه ؟ :(
لطفا اگه دوستان میدونن که مشکل میتونه از کجا باشه راهنمایی بکنن . بسیار ممنونم .
دوست عزیز خروجی شما چیست؟
JPEG ؟
اگر خروجی این باشد و بدون هیچ گونه ویرایشی ( یعنی اینکه در هیچ نرم افزاری مثل فتوشاپ و ... ) آن را در برنامه ACD SEE باز کنید.یقینا Exif را مشاهده خواهید کرد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام به دوستان
یه راهنمایی میخواستم ...
توی این یکی دو روزه که اس 5 گرفتم چندتایی عکس باهاش گرفتم اما همه جنبه تمرین
و آشنایی با قابلیت های اون رو داشته .اما یه سئوال تو ذهنم اومده و اینه که اگه بخوام عکس هایی رو که گرفتم
چاپ کنم امکان اینکه تاریخ و ساعت عکسبرداری توسط خود دوربین روی عکس ها چاپ بشه هست یا نه؟؟؟
بعبارت دیگه مثل بعضی از دوربینهای اتوماتیک که تاریخ و ساعت عکسبرداری رو گوشه عکس ثبت میکنند هست یا نه ؟
چون توی تنظیمات دوربین چیزی که نشاندهنده این قضیه باشه ندیدم یا لااقل پیدا نکردم....
و ساعت و تاریخ دوربین فقط روی صفحه نمایش و در اگزیف عکسها قابل رویت هست....
:)
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson