ریویوی دوربین Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi:
کد:http://www.letsgodigital.org/en/19033/canon-450d-review/
سلام دوستان
در فروم دپریوو فعلا بحث فوکوس 450D خیلی داغه.
تاپیکهایی هم بنام های: 450D Focus Problems و New Camera Choice and 450D Focus Problems و ...... باز کردن.
در تاپیک دیگه ای هم عکسهای 450d و نیکون D300 رو باهم مقایسه کرده بودن. خداوکیلی نویز ریداکشن d300 خیلی خوب کار میکنه ها :biggrin:
[IMG]http://i29.*******.com/x52mc2.jpg[/IMG]
سلام: یک موردی که بنظر من خیلی مهمه و در این دوربین با بقیه همرده های خودش متفاوت است Pixel Size این دوربینه که کوچکترین رو در دوربین های Slr این برند داراست. این موردی است که از دیده من باید یک جهش برای کانن تصور بشه در برداشتن گامهای بلند به سمت پیکسل سایزهای کوچکتر جهت رسیدن به مگاپیکسل بالا!
نمیدونم چقدر تونسته بر مشکلات پیکسل سایزهای کوچک غلبه کند. ولی هر آنچه باشد. این دوربین یک یووزر تستی خواهد بود برای دوربین های رده بالای این برند. در ارتقا مگاپیکسل. البته تا این دوربین یک دوربین فراگیر نشود چند ماهی دیگر نگذرد دقیقا نمیشود قابلیت این دوربین(مخصوصا سنسور(داینامیک رنج تنل رنج و رفتار نویز)) آنرا ارزیابی کرد.
افشین جان...
همین موضوع بنده را کمی نگران کرده است و منتظر حضورش در بازار داخل ( به طور کامل ) هستم تا دوستی و یا از عزیزان نزدیک تهیه کنند و یک تستی بگیرم.
این عامل ( کوچک شدن سایز پیکسل ها گاهی بسیار دردسر ساز خواهد بود و رفتار نویزی یک دوربین را بشدت عوض خواهد کرد.
کانن در گذشته تجربه ای اینچنین در سری 1 خود داشت.اما در آنها پیکسل سایر تغییری نکرد بلکه سایز سلول کوچکتر شد و نتیجه هم بسیار عالی بود.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
review جدید Canon 450D از POPPHOTO منتشر شد.
درسته کاوه جان:
پیشنهاد میدم. بررسی را که میخواهید انجام دهید. حتما با یک لنز کیفیت بالا انجام دهید..... مانند سایت دیجیتال پیکچر با یک لنز اگر مقدور بود فیکس 200 اف 2.8 یا 135 اف2 در مقایسه با 40D و 5D .....تا در غایت کیفیت لنزها توان دوربینها در مقام مقایسه با بررسی بافت فایل خام و ........ دیده شود.
ارادتمند
البته بنظرم 200 فیکس 2.8 نسبت به قیمتش اصلا کیفیت خوبی نداره و قابل مقایسه بامشابه های سفید آن مثل 1.8 و 2 نخواهد بود. حتی در بعضی از تستها در 200mm کیفیت پایینتر از 300-70 دیده بودم. اگر خواستید شاید بتونم چند تا تست و نمونه عکس براتون پیدا کنم.حتما با یک لنز کیفیت بالا انجام دهید..... اگر مقدور بود فیکس 200 اف 2.8
آریو مینوسپهر
ریویوی کامل سایت Dpreview در مورد این دوربین:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/CanonEOS450D/
نکات مثبتی که در ریووی فیل بود:
- نویز کم ، داینامیک رنج بالا ، ویوفایندر بزرگتر و روشن تر ، رزولوشن بالا
در کنار نکات خیلی خیلی خوب و مثبتی که این دوربین داره ، 4 تا نکته منفی در ریووی جناب فیل خیلی به چشمم اومد.
- Average automatic white balance performance, still very poor under incandescent light
- Occasional total focus failures - in our case only 5 or 6 shots in almost 2000
- Contrast detect AF so slow it's useless for most types of photography
- Metering has tendency to overexpose in very bright, contrasty conditions
اولی با RAW حل میشه. ولی خوب بالاخره ضعف بحساب میاد و همیشه امکان RAW گرفتن و ویرایش نیست. مخصوصا زمانی که تعداد عکسها زیاد باشه مثل عکسهای خانوادگی.
دومی هم احتمالا با فریمور جدیدی از سوی کانن حل خواهد شد.
سومی هم که قبلا در camera lab هم بهش اشاره شده بود و گفته بود که سونی A350 بهتره.
چهارمی هم باید قلقش دستتون بیاد :biggrin:
راستی فیل از نشون دادن ایزو در ویوفایندر خیلی خوشحال شده و کمی هم رقص برره ای انجام داده!!! :biggrin:
آف تاپیک: چرا بچه سایمون جانسون بزرگ نمیشه؟؟؟؟ 100 ساله که داره ازش عکس میگیره و میزاره تو دپریوو!!!!
ویرایش توسط Amir Tavakoli : Friday 23 May 2008 در ساعت 17:16