البته منکر یک مسئله نمیتوان شد. تعویضی برای بردیا صورت نگرفته بلکه یک سری تجهیزات به ادواتش اضافه شده.
این همون مسئله overlap شدن نوع عکاسی بردیاست. همیشه - لااقل عموم عکس های ایشان - روی طبیعت متمرکز بوده و خیلی از نسخه های دوستان در این جهت به ایشان پیچیده شده.
از زمانی که با بردیا عزیز بیشتر آشنا شدم به این نکته واقف شدم که ایشان به شاخه های دیگری از عکاسی نیز علاقه دارند.
مگر مدیران محترم سایت به همه توصیه نمیکنند که یک نسخه رو نمیتوان برای همه پیچید؟ مگر خیلی از دوستان نیستند که دو بادی کراپ دار رو هم زمان دارند؟
خیلی از دوستانم رو در همین سایت دیدم که - حتی در رده مدیران - با هم در زمینه مثلا استفاده از لنز فیکس و زوم با هم اختلاف نظر داشتند.
چه اشکالی دارد تا یک نفر تجارب خودش رو در زمینه تجهیزاتش بنویسد؟
من با نظر یاسر عزیز کاملا موافقم که مقایسه دو بادی با ادوات جانبی بریا دیگران میتواند روشنگر باشد.
من از ایشان نخواستم که تست لابراتواری رو انجام بده - کما اینکه ذکر کردم - ولی آیا اصولا نوشتن تجربه یک نفر مضر برای این فروم است؟
جناب عاشوری عزیز همه با این موافقیم که که هر بادی کاربرد یا لااقل شهرت خاص خودش رو در یک فیلد داره ولی حتی با دانستن این مطلب باز هم نوشتن تجربه - و نه مقایسه - کمکی ارزشمند به خوانندگان است تا سوالات یا نظرات خود را بنویسند و از همین نوشته هاست که میشود نتیجه گرفت و اینکه قاطعانه از همان ابتدا راه مقایسه تجربی را ببندیم شاید منطقی نباشد.
قصد توهین ندارم ولی همچنان دوست دارم تا نه بردیا بلکه هر یک از دوستانی که تجربه ای را با بادی های متعدد خود دارند خصوصا با تجربه تر ها بنویسند تا توشه ای بر ما باشد.
آف تاپیک:
فراموش نشود بسیاری از پارامترهایی که شاید در استانداردهای جهانی برای خرید در نظر گرفته شود در عکاسی در ایران صادق نباشد.
مثلا کجا شما دو ساعت رانندگی میکنید تا چند عکس بگیرید و بعد یک سرباز مانع عکاسی شما میشود؟
یا چقدر جرات دارید تا 15 میلیئون تجهیزات را در یک کوله بگذارید و برای عکاسی طبیعت تنها بروید؟
باز هم عذرخواهی میکنم.