سلام من به تازگي فوجيhs10 خريدم اما وقتي با فرمت raw عكس ميگيرم حتي نرم افزار خود دوربين هم عكس ها رو باز نمي كنه خواهش ميكنم راهنمايي كنيد?
سلام من به تازگي فوجيhs10 خريدم اما وقتي با فرمت raw عكس ميگيرم حتي نرم افزار خود دوربين هم عكس ها رو باز نمي كنه خواهش ميكنم راهنمايي كنيد?
سلام دوست عزیز باید با برنامه فتوشاپ این کارو بکنی که بستگی به دوربینت میتونی از ورژن های مختلف اون استفاده کنی اطلاعات بشتر در مورد ینکه چه فتوشاپی دوربینتو ساپورت میکنه تو سایت ادب هست ولی cs5اکثر فایل هارو باز میکنه
سلام
اگر این سوال رو توی تاپیک مربوط به HS10 می پرسیدید فکر کنم بهتر بود
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=11435
تا اونجایی که می دونم هم Adobe و هم Fuji برای این دوربین برنامه های خودشون رو بروز رسانی کرده اند تا فایل های RAW رو راحت تر بشه پردازش کرد. از لینک زیر می تونید برنامه های جدید رو پیدا کنید:
http://www.myfinepix.it/category/tags/raw
پویا پریدل
فکر کنم فقط زوم بیشتر و کیفیت فیلمش از اس 200 بهتر باشه... که تو این دو مورد هم میشه گفت کیفیت فیلم قابل چشم پوشیه(البته برای امثال من کعه دوربین عکاسی رو برای عکاسی میخرند)
اینجانب یک دوربینfuji HS10 دارم . هنگامی که در حالت full HDفیلم برداری میکنم
(1080*1920) چگونه میتوانم فیلم گرفته شده را به فرمت AVCHDروی DVD رایت کنم تا بتوانم در video blue-rayتماشا کنم.از دوستانی که در این رابطه اطلاعاتی دارند خواهش میکنم طریقه تبدیل آن را به ایمیل زیر بفرستند.
mofarrah.t@gmail.com
دوست عزیز از نرم افزار corel video studio 12 استفاده کن و به راحتی و با خود نرم افزار حتی دیسک blue ray بساز و لذتشو ببر
Back for Good
از راهنمایی شما تشکر میکنم. من قبلا خیلی سعی کرده بودم ولی نتونسته بودم این تبدیل رو انجام بدم. و بعد از تهیه نرم افزار پیشنهادی شما این تبدیل فرمت را
انجام خواهم داد. ولی چون من حرفه ای نیستم اگه اجازه بدید در هنگام مشکل از شمامجدد یاری بکیرم و یا اگه خود جنابعالی راهنمایی دیگه ای هم به نظرتون
میرسه ممنون میشم که منو راهنمایی کنید.
چرا اینقدر دردسر شما اول باید بلوری پلیر داشته باشی در ضمن بتونه فرمتهhd از رودیسک dvd هم بخونه بعضی از بلوری پلیرها فرمت avchd مستقیم از طریقه usb پخش میکنن به هر حال راحترین کار بدون افت کیفیت خرید hdپلیر اگه فیلم زیاد میگیرین کم هزینه ترین کار هم خرید کابل hdmi mini با خود دوربین پخش کنین
دوست عزیز من همه اینکارها را به خاطر این میخواهم انجام دهم که افت کیفیت نداشته باشم. و فقط بلوری پلیر میتواند کیفیت full HD راپخش کند و چون حجم فیلمهایم زیاد شده نمیتوانم همه را از طریق خود دوربین و
کابلhdmiتماشا کنم. و بایستی روی dvdرایت و آرشیو کنم البته با همان کیفیت full HD. البته دوربینهای فیلمبرداری sony full hdنرم افزاری دارند که براحتی فیلمهای گرفته شده را با همان کیفیت روی dvdبا فرمت
AVCHDرایت میکند ولی متاسفانه این نرم افزار سونی, فیلمهای دوربین فوجی را نمیشناسد.