یک سوال اساسی در مورد دوربین داشتم فکر کنم اینجا جاش نباشه اما میگم.کلا برای عکاسی باید از ویزور دید یا نه؟من آماتورم وقتی عکاسهای حرفه ای را می بینم همه از ویزور نگاه می کنند اما این دوربین خاصین liveviewداره و می شود از lcd تماشاش کرد, آیا باز هم این مورد به سلیقه عکاس است؟
liveview قابلیتی از صفحه lcd دوربین هست که امکان دیدن تصویر سوژه در حین عکسبرداری را داشته باشه چون در بعضی دوربین ها lcd فقط برای دیدن عکس های ثبت شده کاربرد دارد.
پس این دوربین liveveiw دارد. اما ویزور که بهش viewfinder میگن و انواع مختلف داره(optical, Electronic) در مورد این دوربین یک lcd خیلی کوچیک هستش که داخل بدنه کار گذاشتن یعنی از نوع الکترونیکی است.
در مورد دوربین های حرفه ای DSLR این تصویر مستقیما از داخل لنز دیده میشه با چندتا منشور و آینه سوژه را از داخل ویزور میشه دید و فکر کنم این برای حرفه ای ها خیلی مهمه.
انواع دیگری از viewfinder هستن که من نمی دونم.
بعضی از دلایل استفاده از ویزور 1- به دلیل کم شدن مصرف انرژی تعداد شات بیشتری میشه زد 2- لرزش دست کم میشه و درنتیجه عکسها شارپ تر میشن
صدر درصد موارد دیگری هستند که افراد خبره تر میدانند.
حمید رضا خاقانی
آقایون استادها پرسشی دارم : این دوربین ساخت چین هستش؟
ساخت کشور دیگه هم داره؟ مثلا درجه یک و دو و اینها؟
خواهشمندم راهنمایی بفرمایین برای خرید بهتره از خود نمایندگی بخرم یا برم جمهوری؟
مرسی از دوستان که پاسخ میدن.
اول اینکه آقایون استادها نداریم اینجا !
اینجا هم .... نیست! که بشود کسی را آقایون استادها خطاب کرد.
دوم اینکه احتمالا ساخت چین است.
شاید هم ساخت جای دیگری هم باشد.اما زیاد مهم نیست.
دوربین عکاسی با برند فوجی یا کانن یا نیکون یا سونی یا الیمپوس یا پاناسونیک و ... هم لامپ کم مصرف نیست که درجه یک و دو داشته باشد یا اینکه مهم باشد ساخت کجا و چطور است.اگر ساخت پاکستان هم بود مشکلی ندارد.خیالت راحت !
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ساخت چین هست؛ اما تا حالا چندتایی خرید داشتم، برای خودم و خانواده و دوستان؛ مشکلی ندیدم.
از نظر عکسبرداری هم، در حالت های دستی، واقعا شات های خوبی میده.
DSCF2150.jpg
ISO 100, F3.6 , 1/25
حمید رضا خاقانی
بچه ها واقعا ارزش خریدن داره؟
یا صبر کنیم؟
یا سوپرزوم بهتر از این هست؟