سلام
کسی از دوستان فریمور 1.02 را داره؟
DSCF0250.jpg
این هم عکس کراپ 100% با HS20 که فقط Resize شده و هیچ گونه ادیتی روش انجام نشده!
ISO-100
Exposure Time: 1/850 Sec
F/5
درسته این تصویر HS20 هستش
شاید این سؤال را چندین بار هنرجوهام هم پرسیدند که چرا تصاویر در کراپ 100 درصد حالت مات دارند
شما در این دوربین در حالت دستی سه تا تغییرات را دارید
یکی شارپ
یکی تون
یکی هم کاهش نویز
در اکثر فوجی ها این موارد وجود دارند
اگر در حالت معمولی باشند عکس ها به تعریفی آبرنگی میشوند که این یک خوبی داره و یک بدی
خوبی ان در جاهای کم نور هست که نویز را کم میکنه و بدی ان در جاهای پر نور که کیفیت را کم میکنه
اگر میخواهین تصاویر بسیار قوی بگیرید و در نور کامل و کافی هستید برای گرفتن تصاویر با حداکثر کیفیت
شارپ را روی حداکثر
کاهش نویز را روی حداقل
و تون را بسته به نیازتان (پیشنهاد من روی نرمال) انتخاب کنید و از تصویرتان لذت ببرید
................
دوستان بسیار فوری هستش فریمور 1.02 را ندارید(دوربین یکی از دوستامه که هنگ میکنه نیاز دارم به آپدیت به فریور قبلی) توی سایت فوجی هم نیست
نه به هیچ عنوان کراپ نشده. اگه هم دقت کنید میبینید نوک پرنده از کادر خارج شده که میخواستم عکس بندازم بهتر از این نمیشد از بس تکون میخورد. البته یادم نیست اما مطمئن ام رو مد EXR گرفته نشده چون عمرا با ISO-100 عکس بندازه. فکر کنم Adv بود.
عکس اصلی بیشتر از 5 مگابایته و فاصله کانونی لنز 98 میلیمتر. این هم لینک دانلود عکس اصلی بدون ادیت و Resize
دانلود عکس در فایل Zip
سلام دوست من
اگه دوست دارید با کیفیت حداکثر و بدون ابرنگی تصویرتان را ثبت کنید
ابتدا نور کافی را داشته باشید
سپس شارپ را روی حداکثر و کاهش نویز را روی حداقل قرار بدین
به همین راحتی تصاویر با کیفیت خارق العاده خلق کنید ولی اگر نور کافی نباشه نویز میگیره ....
امتحان کنید و اگه ممکنه در این حالت یک شات هم اینجا قرار بدید تا مقایسه صورت بگیره ...
ممنون