نوشته اصلی توسط
dilan_nojo
من کلا به فیلمبرداری علاقه ندارم ولی امشب یه چند دقیقه ای فیلم گرفتم که بعد از پخش کردن متوجه یه صدای گوشخراش شدم که زیاد بلند نیست ولی وقتی دقت کنی یه کم زجر اوره.این صدا دقیقا مثل صدایی میمونه که در حین عکاسی در هنگام فوکس کردن از لنز دوربین میاد و رفتم فوکس دوربین را از پیوسته به مرکزی تغییر دادم گفتم شاید با این کار مشکل برطرف بشه که متاسفانه برطرف نشد.یه مورد دیگه،اینکه من تو فیلمبرداری نتونستم فوکس دستی را فعال کنم.به نظر من یکی دیگه از برتریهای sx30 به این دوربین یعنی hs20 تنظیمات فیلمبرداریش بود که در حین فیلم برداری، کاربر برای تنظیمات دستش بازتر بود که در hs20 کاربر محدودتر هستش.
اما در مورده ال سی دی hs20 باید بگم حداقل با مانیتور من اختلاف کیفیت نداره ولی sx30 اینطور نبود یعنی عکسها تو ال سی دی خود دوربین بسیار باکیفیت بود ولی وقتی از مانیتور کاپیوترم نگاه میکردم بدجوری تو ذوق میزد.
یک توصیه هم دارم برای دوستایی که hs20 دارند.البته شاید خیلی از دوستان خودشون متوجه این قضیه شدن . اینکه تو setting دوربین حتما نوع باتری را که در حال استفاده از ان هستن تعیین کنند در غیر اینصورت با عوارضی همچون هنگ کردن و گرم شدن دوربین مواجه خواهند شد