یه راه بهتر هم هست که دیگه این مشکل رو نداشته باشی! یه لنز دیاف باز بخر واسه شب! من d90 داشتم تا همین هفته پیش و یه لنز 50mm f1.8D که قیمتشم ارزونه. تو نور کم فقط با اون عکس میگرفتم. هم خیلی خوب عکس میگیره هم خوب فوکوس میکنه! البته ناگفته نمونه که کلا من از 18-105 استفاده نمیکردم! بخاطر شارپنس و بوکه بالای لنز 50. الانم که d7000 خریدم لنز 50 رو رد کردم و یه 35mm f1.8 DX گرفتم چون یکم وایدتره و بیشتر به کار میاد. البته نگذریم ازین مساله که دو برابر اون 50 پولشو دادم . و فکر کنم کلا دیگه 18-105 رو ببوسم بذارم تو جعبش!
با دروود فراوان... پس از سالها کم کاری دوباره به این فروم عالی برگشته ام ... یک کمک لطفا.... چند کتاب راهنما به جز دفترچه دوربین راجع به نیکون d7000 lمی خواهم .. برای دانلود ترجیحا pdf با تشکر فراوان
از لینک های قبلی نتونستم دانلود کنم ممنونم از راهنمایی شما دوست عزیز
نظر جناب سیافی کاملا درسته که با لنز دیاف باز مشکلی در شرایط نوری کم نداشته باشین. شما حتما حتما AF Assist Illuminator رو در حالت ON قرار بدید. من خودم با لنز 18-105 و حتی توی بسته ترین دیاف (5.6) در شرایط نوری کم به کمک همین AF Assist Illuminator عکاسی کردم و هیچ مشکلی چه از نظر فوکوس یا کیفیت عکسها نداشتم.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
دوستان شاید یکم بیربط باشه اما ترکیب این لنز 35mm f1.8 DX و D7000 واقعا فوق العادست. اول از همه که قیافه دوربین رو مثل سری قدیم ها داغون نمیکنه. البته یکم سلیقه ایه این موضوع. دوم ازین که بگذریم چندروز قبل جاتون خالی ماسوله بودم. تو نور کم هم گرگ و میش و هم شب با نور های مصنوعی خیلی کم، فوق العاده بود عکسشون. هم اینکه خیلی سریع و دقیق فوکوس میکرد و هم اینکه با ایزو 1600 بدون کوچکترین اثری از نویز عکس میگرفت. کلا با توجه به اینکه تو فاصله زمانی کم از D90 به D7000 اومدم فرق خیلی زیادی رو تو کیفیت عکاسی این دو دوربین حس میکنم و حدسم اینه که این فرق بخاطر لنز 35 نیست چون لنز قبلیم هم همین دیافراگم رو داشت. در کل اما بعنوان یک آماتور علاقه مند و پیگیر به دوستان پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان تجربه عکاسی با لنزهای پرایم دیاف باز رو از دست ندید.
از نمونه عکسهاتون میشه چند تائی به نمایش بگذارید ؟
DSC_7285.jpgDSC_7336.jpg
اولی ساعت 6.15 بود هوا هم ابری. دومی هم تو شب بود توی بازار. البته شاید اگه اونجا بودین بهتر درکش میکردین چون من هیچ شباهتی بین صحنه ای که میدیدم و عکس توی ال سی دی پیدا نمیکردم از لحاظ نوری
عکس اول ایزو 640 دیافراگم 1.8 و شاتر 1/25
عکس دوم ایزو 1600 دیافراگم 1.8 و شاتر 1/125
دوستان یه سوال! شما که این دوربین رو دارین تو روز هم پیش میاد بد فوکوس کنه؟؟؟ من خیلی از عکسهام فوکوسشون اصلا خوب نیست! با اینکه تک نقطه ای فوکوس میکنم! :| D90 اصلا ازین سوتی ها نمیداد!!!!