سلام دوستان.
امروز کابل HDMI خریدم برای دوربین. ولی در حالت live view و نمایش عکس (در حقیقت در هیچ حالتی) تصویری روی مانیتور نمایش داده نشد.
الان شک دارم که مشکل از کابل هست و کیفیت لازم رو نداره؟ یا اینکه تنظیمات خاصی باید صورت بگیره؟
سلام.
اینجور که توی دفترچه گفته شده:
دوربین رو خاموش کنید،
کابل رو وصل کنید به مانیتور و دوربین،
مانیتور رو روی کانال HDMI بذارید،
دوربین رو روشن کنید،
دکمه playback رو بزنید.
*برای فیلم باید حالت NTSC/PAL دوربین و مانیتور با هم یکی باشه
توی setup menu، قسمت HDMI تنظیمات رزولوشن رو روی auto بذارید.
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...
ممنون از پاسختون.
خب همه این کارهارو کردم.
احتمالا ایراد از کابلشه. بازم ممنون.
سلام دوستان من با فکوس این دوربین مشکل دارم تمام تایپیکها را خوندم راهنمایی گرفتم اما اصلا روی مد فوکوس نقطه ای عکسها شارپ که نیستند هیچ خیلی فلو می گیره. لنز هم همان 18 - 105 کیته با دو تا لنز دیگه هم از همین نوع تست کردم بازم مشکل همونه. ایا واقعا کیفیت این لنزها پایینه یا اشکال از جای دیگ است.
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
آیا فاصله کانونی، سرعت شاتر و f-number (اپرچر یا چنانچه مرسوم است دیافراگم) در هر دو حالت با فلاش و بدون فلاش یکسان بوده است؟ اگر یکی یا همه عواملی که گفتم یکسان نبوده اند نمی توان شارپنس دو عکس را با هم مقایسه کرد:
شارپنس یک لنز مشخص در یک فاصله کانونی مشخص با تغییر اپرچر تغییر می کند (معمولاً دو استاپ بسته تر از بازترین حالت، بیشترین شارپنس را دارد)
شارپنس یک لنز زوم در اپرچر ثابت با تغییر فاصله کانونی تغییر می کند
عکاسی با فلاش معمولاً در سرعت شاتر بالا (برابر سرعت سینک دوربین) انجام می شود در صورتی که عکسی که بدون فلاش گرفته اید با سرعت شاتر کمی بوده است، لرزش دست یا حرکات جزئی سوژه باعث Blur شدن عکس و کاهش شارپنس می شود.
من به خاطر این مشکل دوربین رو مرجوع کردم و الان فایلی ندارم که براتون بفرستم پیش یکی 2 تا تعمیرکار هم بردم سر در نیاوردن و گفتن از اون مشکلاتی هست که گارانتی هم نمیتونه پاسخ درستی بده بهش چون با فلاش یه عکس تستی میگیرن و میگن دوربین مشکلی نداره در مورد شرایط عکاسی هم اینقدر این فلو بودن تابلو بود که نشه گذاشت به حساب لرزش دست یا عدم استفاده از دیاف طلایی
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5