رو مد منوال يا A بزاريد و سرعت شاتر رو بالا انتخاب کنيد
احتمالاً تو محيطی عکس ميگيريد که نور کمه و دوربين از شاتر کند تری استفاده ميکنه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
متاسفانه اين قضيه جزو مشخصات اين بدنه هست. با مموري سريعتر ميتونيد كمي تعداد عكسها رو بيشتر كنيد ولي نهايتا يعد از ١٠-١٥ شات دوباره سرعت پايين مي آيد. (حافظه بافر كم حجم است)
ویرایش توسط aidin594 : Thursday 8 August 2013 در ساعت 13:12
این که بافر این دوربین ظرفیت پایینی داره درسته (برای داشتن بافر با ظرفیت بیشتر باید از d300s و یا معادل اون در کنن 7d استفاده کرد) اما مشکل دوستمون فکر نمی کنم این باشه چون بافر قاعدتا بعد از چند ثانیه (برای این دوربین فکر کنم کمتر از ۲۰ ثانیه) باید خالی بشه و امکان عکاسی پیاپی با سرعت بالا باید دوباره فراهم بشه. (البته کارت حافظه باشد سرعت کافی را داشته باشد وگر نه خالی شدن بافر بیشتر طول خواهد کشید)
سلام دوست عزيز
ميتونم بپرسم با چه مموري کارت ديگه اي امتحان کرديد ؟
عمده کارتهاي کلاس 10 و تمام کلاس 6 ها چنين وضعيتي که شما توصيف ميفرماييد رو باعث ميشن و اين دليل خرابي کارت نيست. با کارتهای U1 احتمال موفقيت بيشتره البته توجه فرماييد که اينم قاعده نيست مثلا sandisk ultra کارت بسيار کنديه و يک 10x بسيار معمولي است واسه همين به سرعت تست خودتون روي پي سي فقط اطمينان کنيد. اعداد روي کارتها (تازه اگر کارت تقلبي نباشه!) معمولا سرعت خواندن است مگر خلاف آن اشاره شده باشد.
روي دوربين هم noise reduction ها رو off کنيد و حالت عکسبرداري رو روي RAW بدون jpg بگذاريد که تفاوت محسوسي رو مشاهده خواهيد کرد. نميدونم ساير پروسسهاي مربوط به jpg با اين کار بطور اتوماتيک حذف ميشن يا نه اما ضرري نداره اونا رو هم off کنيد.
من با همين دوربين و با مموري Toshiba 6x بسيار شبيه همين حالتي که توصيف ميفرماييد رو داشتم. با Team و Patriot و PNY هر سه 10x مشکل رو بصورت خفيفتر داشتم و با sandisk extreme مشکل کاملا حل شد
ویرایش توسط fariborz.nz : Thursday 8 August 2013 در ساعت 14:51
با سلام. در مورد مود عکاسی سریع، تفاوت سرعت عکاسی پی در پی، به احتمال بسیار زیاد مربوط به شرایط نوری متفاوت هست.
Nikon D7000 l Nikkor 18-105 l Nikkor 50mm D f/1.8 l Micro Nikkor 105mm G l SIGMA 70-300mm APO MACRO l Manfrotto 190x PROB
Gopro Hero 3+
روي دوربين هم noise reduction ها رو off کنيد و حالت عکسبرداري رو روي RAW بدون jpg بگذاريد که تفاوت محسوسي رو مشاهده خواهيد کرد. نميدونم ساير پروسسهاي مربوط به jpg با اين کار بطور اتوماتيک حذف ميشن يا نه اما ضرري نداره اونا رو هم off کنيد
اين نكته دوستمان اشاره كردن كاملا درست است مشكل اصلي روشن بودن نويزريداكشن ها است.