Menu > Custom Settings Menu > d Shooting/display > d11 exposure delay mode > On
Menu > Custom Settings Menu > d Shooting/display > d11 exposure delay mode > On
ویرایش توسط aidin594 : Thursday 6 June 2013 در ساعت 17:28
سلام
با بالا بردن F مثلا تا 13 روی تصویر یکی دو تا لک میفته که فکر کنم یه جایی مثل سنسور کثیف شده، در حالیکه سنسور رو مورد بررسی قرار دادم چیزی ندیدم و تمیز بود.اشکال از کجاست؟ و به نظرتون خودم سنسور رو تمیز کنم یا خیر؟
سلام
بعد از حالت بالب در دوربین گزینه x250 هست.....این چی هست؟
سلام. فکر میکنم از لینک پایین کامل جواب بگیری:
لینک
امیدوارم به دردت بخوره. موفق باشی.
یا حق
سلام دوستان
این سری کلی عکس گرفتم بعد وقتی اومدم خونه دیدم از یه جایی به بعد دوربین خود به خود دیگه عکس خام را ثبت نکرده آخه چرا ؟ هنوز مموری دومم هم جا داشته یعنی خالیه خالی بوده. روی حالت overflow هم بوده (بعد از پر شدن مموری اول بریزه روی مموری دوم) .
کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه ؟
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
ممكنه كه به صورت تصادفي دكمه Quality فشرده شده باشه و چرخ چرخانده شده (البته بعيد هست).
و يا اينكه يكي از دكمه هاي قابل برنامه ريزي رو به تبديل به تغيير كيفيت عكس كرده ايد و به صورت تصادفي فشرده شده (در اين حالت نياز به چرخاندن چرخ نيست).
من هم قبلا به مورد مشابهی برخورد کردم.........با فرمت مموری و روشن خاموش کردن مشکل برطرف شد..............مشکل نگران کننده ای نیست مگر اینکه در شرایط خاصی به این مشکل بر بخورید.............
بعید هم نیست . تمام دکمه ها را چک کردم دکمه زوم در حالتی عادی (وقتی عکس روی صحفه نیست) همزمان با چرخاندن دو تا چرخ حالتهاش را عوض میکنه . .شاید اشتباه این کار را انجام دادم. ولی دکمه ای که بدون چرخاندن این کار را انجام بده نیست.
دیگه کاریش نمیشه کرد :( باید از این به بعد دقت کنم که اشتباه این کارو نکنم .
مرسی
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .