سلام
خودتون میتوانید یک سر بزنید و عکس ها رو مقایسه کنید
تفاوت اینقدر محسوس نیست که بتونه انتخاب کسی رو زیاد تحت تآثیر قرار بده.
کد HTML:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos60D/page17.asp
سلام
خودتون میتوانید یک سر بزنید و عکس ها رو مقایسه کنید
تفاوت اینقدر محسوس نیست که بتونه انتخاب کسی رو زیاد تحت تآثیر قرار بده.
کد HTML:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos60D/page17.asp
بررسی d7000 توسط کن راکول کامل شد
هنوز خبری از ورود این دوربین به ایران نشده؟
آریو رادمنش
Flickr
من از ایده آل پرسیدم تا 2 هفته دیگه میاد
سلام
این کار را کرده بودم و میخواستم نظر بقیه را بدانم.
به نظرم آمد که در مقایسه خروجی JPG کمی ضعیفتر از 60D و حتی 550D کنن است.
البت میدانم که اکثراً خواهند گفت که خروجی JPG ملاک نیست.
به همین خاطر خواستم بدون گفتن نظر خودم نظر بقیه را بدانم.
کماکان اگر کسی نظری داشته باشه من دوست دارم که نظرش را بدانم.
درسته این بحث قبلا هم وجود دشته و واکنشها هم مان بود که اشاره کردید.
چند مورد عکاسی که با d90 و 5dmII کردم و بعدا نتایج را بررسی میکردم به طور عجیبی مشاهده کردم که وایت بالانسهای نیکون در 60 درصد موارد اشتباه بوده بر عکس کانن در 95 درصد موارد وایت بالانس درستی داشته(هر دو در مد auto بودند) خوشبختانه کارت خاکستری %18 هم داشتم و بررسی نتایج بسیار دقیقتر انجام میشد
نکته دیگر در مورد وایت بالانس نیکون این که در صحنه های مشابه و شرایط یکسان نیکون آنچنان وایت بالانسهای پرت و ضد و نقیصی ارایه میداد که تعجب آور بود
d700 هم وضع بهتری از دی 90 ندا.... (روزی که d700 راتست میکردم کارت خاکستری همراهم نبود و ولی نتایج را بعدا که در ps چک میکردم تشخیصها معمولا درست نبودند)
و اما اینکه سوال کردید نظر دیگران ,
به نظر من درسته که تشخیص صحیح وایت بالانس از جانب بدنه آنچنان مورد اساسی نیست ولی به نظر من
مهمه ,جرا که نه
چه اشکالی داره بدنه من وایت بالانس را درست و صحیح تشخیص بده و اگر خواستم بنا به دلایلی jpeg عکاسی کنم انوقت تکلیف چه خواهد بود
و یا همین مورد سوال شما چه اشکالی داره خروجی jpeg دوربین(d90) من کیفیت مطلوبی داشته باشه
درست مثل اینکه LCD دوربین گردان باشه یا نباشه ,برخی از دوستان نظرشون اینکه که نباشه
و یا live view باشه یا نباشه
مد فیلم برداری داشته باشه یا نه(من شخصا در عرض یک و نیم سالی که دی 90 دارم تنها دو بار از فیلم برداری آن استفاده کردم ان هم بسیار محدود یکی دو دقیقه ای) ولی اعتقاد دارم بودنش بهتر از نبودش هست. کلا در همه این موارد فوق و موارد مشابه اعتقادم بر اینه که بودن امکانات بهتر از نبود امکاننات هست
البته تجربه نشان داده که این نوع بحثها هرگز به نتیجه نخواهد رسید آنها که دشمن تکنولوژی هستن هم چنان بر طبل جنگ طلبی و دشمنی خواهند نواخت.
شب خوش
معمولا لنز 50mm هر برند.دوستان در سایت dpreview از کجا میشه فهمید لنزهایی که روی این SLR ها میبدند و عکس های تست را میگیرند چیه؟
در شکل قدیم review هاش اینو می نوشت.
Lenses used
For direct comparisons we always use sharp prime lenses stopped down, typically to F9 for 35 mm lenses. Here we have used the Canon EF 50 mm F1.4, Nikon 50 mm F1.8 (it's sharper than the F1.4 at F9) and Pentax 50 mm F1.4.
درود
خیر اشتباه به نظرتان رسیده است.
در آن تست ، یک عکس بزرگ هست که توش چیز های مختلف با رنگهای مختلف هست
بعضی چیز های رفلکت دارند بعضی ها مات هستند در بعضی نقاط نویز مشهود تر است در بعضی خیر
اما در تست ها فقط بخش کوچکی از تصویر رو به صورت کراپ صد در صد نشان میدهد که با یک مستطیل کوچک در تصویر اصلی نشان داده
که قابل حرکت است و میتوانید انرا حرکت دهید آنوقت خواهید دید که قسمتهای دیگری از تصویر نشان داده خواهد شد
مثلا در رفلکتهایی که روی بطری مشکلی دیده میشود برتری دینامیک رنج در D7000 مشهود است
یا D7000 در ایزو 3200 همان قدر نویز دارد که 60d روی ایزو 1600 اینو روی همون قسمت رفلکت دار بطری مشکی تست کردم.
یک نکته مهم سعی کنید نمونه هایی که قصد دارید با هم مقایسه کنید پهلو به پهلو سمت راست یا چپ هم قرار گرفته باشند نه بالا و پایین هم
چون در LCD ها وضعیت نوری و کنتراست قسمت بالایی نسبت به پایین تصویر تفاوت زیادی دارد اگر آنرا در حالت زاویه دار تنظیم کرده باشید و عمود نباشد
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Monday 15 November 2010 در ساعت 11:56
چند مورد عکاسی که با d90 و 5dmII کردم و بعدا نتایج را بررسی میکردم به طور عجیبی مشاهده کردم که وایت بالانسهای نیکون در 60 درصد موارد اشتباه بوده بر عکس کانن در 95 درصد موارد وایت بالانس درستی داشته(هر دو در مد auto بودند) خوشبختانه کارت خاکستری %18 هم داشتم و بررسی نتایج بسیار دقیقتر انجام میشد
نکته دیگر در مورد وایت بالانس نیکون این که در صحنه های مشابه و شرایط یکسان نیکون آنچنان وایت بالانسهای پرت و ضد و نقیصی ارایه میداد که تعجب آور بود
d700 هم وضع بهتری از دی 90 ندا.... (روزی که d700 راتست میکردم کارت خاکستری همراهم نبود و ولی نتایج را بعدا که در ps چک میکردم تشخیصها معمولا درست نبودند)لابد این درصدهای داده شده هم بر اساس محاسبات علمی انجام شده که احتمال خطا هم ندارند.البته تجربه نشان داده که این نوع بحثها هرگز به نتیجه نخواهد رسید آنها که دشمن تکنولوژی هستن هم چنان بر طبل جنگ طلبی و دشمنی خواهند نواخت.
جناب سعادت عزیز شما که طرفدار تفکر علمی و تکنولوژی و لابد هر کس نظرش با شما متفاوت میشود دشمن تکنولوژی و کوبنده بر طبل جنگ ، یک ذره هم جای مذاکره برای تستهای خودتان و نتایج ان بگذارید.
ویرایش توسط Persian : Monday 15 November 2010 در ساعت 22:52