anoosh عزیز سلام ممنون از جواب قبلی در خصوص آپدیت نیکون دی 7000
اما یک سوال دیگه:
بعد از این آپدیت چه اتفاق خاصی میفته؟یعنی چیز جدیدی به دوربین اضافه میشه؟
anoosh عزیز سلام ممنون از جواب قبلی در خصوص آپدیت نیکون دی 7000
اما یک سوال دیگه:
بعد از این آپدیت چه اتفاق خاصی میفته؟یعنی چیز جدیدی به دوربین اضافه میشه؟
با سلام
لزوماً منویی به دستگاه اضافه نمیشه که برای کاربر کاملاً ملموس باشه
بیشتر مربوط به عملکرد دستگاه میشه
نسخه های اولیه،بیشتر اوقات دچار ضعفهایی هستند که شرکت سازنده با گرفتن فیدبک از کاربران اونها رو شناسایی و در نسخه های بعدی اصلاح میکنه که در نهایت منجر به بهینه شدن عملکرد دوربین میشه
ببخشید من فضولی کردم و بجای انوش جواب داد
پاینده باشید
سلام
از دوستان کسی راهنمای فارسی d7000 رو تهیه کرده یا اینکه میدونه از کجا میشه تهیه کرد؟
ممنون
با سلام
راهنمای (ترجمه) فارسی D7000 رو ن.ن. قراره اواخر مردادماه بیرون بده...
سلام
یک سوال دیگه
من با نیکونم که عکس میگیرم یه نقطه هایی روی عکی هستش مثل کثیفیه روی لنزه
ولی لنز رو تمیز کردم
دیگه کجاش میتونه کثیف شده باشه؟با چی تمیزش کنم
پیشاپیش ممنون از ahmad.abaee (شکلک)
سلام
لنز رو از هر دو طرف تمیز نمایید ، فیلتر یو وی رو هم همچنین
اگر باز هم همچنین مشکلی بود ، روی سنسور گرد و غبار نشسته است ، در این صورت در قسمت setup menu گزینه ی Image sensor cleaning رو بزنید تا خود دوربین سنسور رو تمیز کنه ، اگر باز هم این مشکل حل نشد ، باید دوربین رو ببرید گارانتی تا بازدید شود
با سلام
اول لنز میتواند کثیف باشد
بعدا در صورت وجود فیلتر، فیلتر می تواند کثیف باشد
بعد از آن اگر در عکستان هم این نقطه باشد، کثیفی از سنسور است
و در آخر اگر در عکستان این نقطه نبود و در ویزور بود، فوکوس اسکرین دارای لکه شده است، که به هیچ وجه به آن دست نزنید، چراکه این قطعه بسیار حساس بوده و با گوچکترین چیزی که برروی آن برای تمیزی بکشید، لکه ها ونقاط بیشتری ایجاد می شود
موفق باشید........
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
اول از همه خواهش میکنم ;)
دوستان جواب دادن
ولی قبل از اینکه برید سراغ سنسور (که یکم هم آدم میترسه وقتی اسم کثیف شدنش میاد) چک کنید که در ویزور این لکه رو میبینید یا نه
اگر در ویزور میبینید،ممکنه گرد و غباری روی آینه یا روی سطح کدر منشور نشسته باشه که با گرفتن باد سرد سشوار از دور میتونید بپرونیش
اگر توو ویزور نمیبینید که ممکنه روی سنسور باشه که طبق دستورالعمل سعید جان عمل کنید
اگر هم لکه ناشی از گزد و غبار نبود و از روی سط کدر منشور(فوکوس اسکرین) یا آینه نرفت بهتره دست یه آدم واردتر بدید تا مشکل رو حل کنه
احتمال زیاد گرد و غبار باشه
فقط سعی نکنید با فوت کردن گرد و غبار رو پاک کنید که یوقت اوضاع بدتر میشه
موفق باشید
:)
ویرایش توسط ahmad.abaee : Monday 13 June 2011 در ساعت 00:00
تاثیری بر روی عکس نخواهد داشت.ممکنه گرد و غباری روی آینه یا روی سطح کدر منشور نشسته باشه