گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم
آیا لنز Tamron AF 28-200 F/3.8~5.6 LD Aspherical IF با D7000سازگاره؟
از کجا می توان متوجه شد این لنز جزه کدام دست هست(AF-c یا AF-d یا...)
و کدام قابلیتهای D7000رو پشتیبانی نمی کنه؟
با سپاس
در مورد Multiple exposer سوال داشتم
تو دفترچه نوشته "to produce colors noticeably superior to those in software-generated photographic overlays"
و ظاهرا چند شات را با یه تنظیم می گیره (شاتر و دیاف یکسان)؟ و یه عکس خروجی میده. پس تا اینجا کار با HDR متفاوته.
آیا می توان چند شات بصورت Multiple exposer گرفت و بوسیله نرم افزار با آنها HDR ساخت؟ آیا نتیجه بهتری بدست می آید؟
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
درود
سوالتون رو در این تاپیک یا دیگر تاپیک های مرتبط پیگیری بفرمایید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
درود
قاعدتا اگر لنزی مانت نیکون باشد با D7000 کاملا سازگار خواهد بود.
اما گاها دیده شده لنز های برند های متفرقه که قدیمی باشند با دوربین های جدید مشکلاتی دارند که مطمئنا اگر روی دوربین بسته شوند فورا مشخص میگردند
اگر این لنز موتور فوکاس نداشته باشد ، روی بدنه هایی که موتور فوکاس ندارند ، اتوفوکاس نخواهند داشت ، d7000 که خودش موتور فوکاس دارد.
موفق باشید
انوش
درود
من مدتی هست که دسترسی به دوربین ندارم اما اگر درست خاطرم باشد Multiple Exposure هیچ ربطی به براکتیگ یا HDR ندارد.
بلکه امکانی است که دوربین دو یا چند عکس را روی هم می اندازد که یک جوری در هم محو یا fade شده اند همین. و هر کدام از این عکسها میتوانند در مود های P یا S یا A یا M ... گرفته شوند پس میتوانند تنظیمات مختلفی هم داشته باشند.
برای اینکه بخواهید HDR کار کنید باید روی سه پایه دو یا چند عکس با کادری ثابت ( بدون اینکه دوربین تکان بخورد و ترجیحا با یک دیافراگم ثابت ) و نورسنجی های متفاوت داشته باشید
که هم متوانید خودتان اختلاف نور سنجی هر عکس با عکس بعدی را مشخص کنید و عکس بعدی را بگیرید هم اینکه میتوانید از براکتینگ استفاده کنید ( براکتنگ فقط کار را راحتر میکند اگر نه همان کار را خود عکاس را هم میتواند انجام دهد )
موفق باشید
انوش
سلام
انوش جان سپاس از راهنمایی تان.
فکر کنم سوالم را خوب مطرح نکرده بودم.
تو دفترچه دوربین در مورد Multiple exposer نوشته: "to produce colors noticeably superior to those in software-generated photographic overlays"
تولید رنگهای عالی تر
منظورم این بود که برای ساختن HDR، هر کدام از شاتهای آن را بصورت Multiple exposer بگیریم سپس این شاتهایی که بصورت Multiple exposer گرفته شده اند را بوسیله نرم افزار ترکیب و تبدیل به HDR کنیم.
آیا با این روش خروجی نهایی بهتری خواهیم داشت؟
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
چطور و از چه طريق ميشه اين مد Multiple exposer رو فعال كرد؟
از نظر تئوريك كه فكر كنم بهبود خواهد داد، بهترين كار آزمون عملي است
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند