مگه میشه لنز AF دکمه انتخاب حالت M/A رو نداشته باشه؟
فایل پیوست 14074
مگه میشه لنز AF دکمه انتخاب حالت M/A رو نداشته باشه؟
فایل پیوست 14074
ویرایش توسط ahmad.abaee : Monday 27 June 2011 در ساعت 11:08
فایل پیوست 14077 با سلام خدمت شما
مدلهایی که موتور فوکوس داخل لنز ندارند دکمه m/afندارند . فایل پیوست 14076[[/ATTACH]فایل پیوست 14078
درود؛
دوستان دو تا سوال داشتم در مورد دی7000. حداکثر زمانی که میتونه دی7000 با کیفیت 1920x1080 (full hd) فیلمبرداری کنه چند دقیقست؟؟؟
و دیگه اینکه با شارژ کامل دوربین چند ساعت میشه ازش استفاده کرد؟؟ عکاسی و یا فیلم برداری.......
باتشکر
تو اینترنت هزینه تعویض سنسورd7000 دلار600
و برای d3s دلار1500 بود
احتمالا برای d3x دلاری 3000باید باشه !!
دوستان من dslr like داشتم ولی تا بحال dslr نداشتم چند تا سوال دارم که شاید ناشیانه باشه
یکی این تمیز کردن سنسور که تو گزینه ها هست چیه؟هر چند وقت یک بار باید این گزینه را زد
؟
یعنی با زدن همین یک گزینه سنسور تمیز میشه
من لنز کیتش را از وقتی بهش وصل کردم با نکردم این گزینه با تعویض لنز ارتباط داره؟یعنی اگه مدام لنز را عوض کنیم ممکنه سنسور خاکی و اینا بشه
و اینکه اگه رو حالت jpeg در حالت fine که بالاترین کیفیت jpeg است عکس بگیریم از عمر دوربین کم میشه یا نه؟
اخه من اکثرا را دیدم روی حالت fine نمیگذارن و روی حالت های پایین تر میگذارن
تا حد کمی سنسور تمیز میشه میتونید رو حالتی بزارید که هر وقت خاموش کردید برای یک لحظه فعال بشه
اونجور که شما فکر کنید نه حتی اگه لنز عوض نکنید ممکنه گرد رو سنسور بشینه از بدنه خود لنز گرد به داخل بره که لکه هایی تو عکس میبینید متوجه میشید
از عمر دوربین کم نمیشه برای ذخیره تو حجم کمتر رو این حالت میزارند الان کسی خام عکس نگیره باید رو fine بزاره مگر کمبود حافظه داشته باشه
ویرایش توسط aliii : Wednesday 29 June 2011 در ساعت 00:43