سلام
دوستان به چه صورت میشود عکس hdr با استفاده از گزینه ی پیشفرض دوربین گرفت؟
سلام
دوستان به چه صورت میشود عکس hdr با استفاده از گزینه ی پیشفرض دوربین گرفت؟
آریو رادمنش
Flickr
سلام
اگر دوربین در حالت عکاسی با فایل خام است انرا به jpg تبدیل میکنید و از داخل منو hdr را فعال میکنید
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
ممنون میشم دوستان توجهی به این حقیر بفرمایندراستی دوربین رو ارتقا دادم
از کجا باید بفهمم ارتقا پیدا کرده؟
یعنی ورژن رو چند می نویسه؟
اگر واقعا آپگرید شده باشه دوربینم
مشکلاتی که با دوربین داشتم حل نشده که هیچ تازه با نورسنجی هم به مشکل خوردم (می خوام از ماه عکس بگیرم (105mm) ، تایم 30 ثانیه ای پیشنهاد می فرمایند )
سپاس
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
خوب احتمالا حق داره دوربین بنده خدا :)
فکر کنم تو ۱۰۵ میلی متر ماه حدود ۱۰ درصد کادر رو میگیره، طبیعیه که وقتی دوربین میبینه بقیه کادر کلا سیاه، زمان بالا پیشنهاد بده تا بقیه کادر هم روشن بشه... چه میدونه تو کادر شما غیر از ماه چیزی نیست که بخواد روشنش کنه.
جناب سعیدی:
How to verify your cameras current firmware version
If the latest firmware version is already installed on your camera, you need not proceed with download or installation of this Firmware Upgrade. The current firmware version can be verified from the Firmware version item in the camera's setup menu.
1.
Turn on the camera.
2.
Press the MENU button to display the menu screen.
3.
Select the Setup Menu.
4.
Select Firmware version from the setup menu.
5.
The camera's firmware version will be displayed.
6.
Turn off the camera.
اگر ورژن 1.01 باشد که نسخه جدید است.
https://nikoneurope-en.custhelp.com/...ail/a_id/50626
سلام
من تازه عضو این فروم شدم
میخواستم بدونم دفترچه فارسی D5100 وجود داره ؟؟؟ جایی هست که بتونم دانلود کنم ؟؟؟
تشکر ....
سلام.خیر.تا جایی که میدونم ترجمه نشده.
منوال خودش که خوبه...