دوستان سلام.من هم این چنین مشکلی دارم هر کدام ازاین سه گزینه فوق راok میکنم پاک کننده سنسور فعال نمی شود لطفا راهنمایی بفرمایید.
دوستان سلام.من هم این چنین مشکلی دارم هر کدام ازاین سه گزینه فوق راok میکنم پاک کننده سنسور فعال نمی شود لطفا راهنمایی بفرمایید.
دقیقا وقتی دوربین روشن یا خاموش میشه و سنسور می خواد کلین و تمیز کنه سنسور رو نوشته یا منو نمیاد ادم متوجه بشه سنسور پاک شده یا مه
مشکل از کجاست دوستان اما وقتی دستی پاک میکنیم نشون میده که پاک شده
سلام
قاعدتا ً باید از صدای خفیف (شبیه به وزوز ) و با کمی لرزش متوجه عملکرد غبارگیر سنسور بشوید.
دوستان جواب بسیاری از سوالهای مطرح شده در صفحات اخیر در دفترچه راهنمای دوربین هست،اگر این سوالها در تاپیکهای مربوط به دوربینهای کامپکت یا حتی دوربینهایی از قبیل D3200 و ... مطرح بشود ؛چون احتمالا ً صاحب دوربین تجربه چندانی ممکن است نداشته باشد عجیب نیست ،ولی بعضی از سوالات اخیر برای دارنده دوربینی مثل دی 800 که باید فرض کرد صاحب آن قبلا ًتجربه مشابه با دوربینهای SLR را داشته واقعا ً عجیب است.
لطفا ً قبل از مطرح کردن سوالات آنچنین یکبار دفترچه راهنمای دوربین خود را بخوانید .
ممنون
اقاوحید بله قبلاslrداشتم ودفترچه راهم دیدم ولی مشکل اینجاست که نه صدای ویزوز نه احساس لرزش ازدوربین نمیاید .
از انجا که تنظیماتی که فرمودید دقیق مثل D7100 هست عرض کنم تو دوربین بنده هم لرزش و ویزویز یا نشانگری نمیاد ، اگر دقت کنید وقتی خاموش یا روشن میکنید(بسته به تنظیمی که ست کردید) یه صدای سوت خیلی کوتاه از دوربین شنیده میشه که مربوط به تمیزکننده حسگر هست
اقا یه سوال دارم از دوستان اینکه دوربین نیکون d800 رو میشه تو این هوای برفی رد بیرون یا اینکه کاور میخواد ؟
D800 كه سيلينگ خوبي دارد آيا لنزتان هم سيلينگي مشابه دوربين دارد؟ اگر لنزي با سيلينگ خوب داشته باشيد مشكلي ناشي از نفوذ آب يا برف به دوربين نخواهيد داشت.(در برند كانن لنزهاي سري L سيلينگ دارند در نيكون هم حتماً لنزهاي خاصي داراي سيلينگ هستند) ضمناً در هواي بسيار سرد باتري دوربين سريعاً تمام مي شود. د.ربين اگر به طور ناگهاني از محيط گرم وارد محيط سرد و مرطوب شود داخل لنز بخار مي كند. بهتر است دوربين را داخل روزنامه پيچيده و در نايلون بگذاريد و بعد از هم دما شدن تدريجي با محيط از آن استفاده كنيد.
ممنون از راهنمایی شما جناب چگینی عزیز .... لنز من 24-120 نانو هستش و اینکه سیلینگ رو نمیدونم
هواي اين روزهاي تبريز برفي نيست !اقا یه سوال دارم از دوستان اینکه دوربین نیکون d800 رو میشه تو این هوای برفی رد بیرون یا اینکه کاور میخواد ؟
ولي هوا به قدري سرد هست كه در يكي دو دقيقه دست ادم بي حس ميشه حتي نميشه شاتر دوربين رو فشار داد .
با وجود اين هواي سرد و عكاسي چند هفته اي من ، دوربين D600 حتي يك مورد اشكال كوچك هم نداشته .
Nikon D600