اي كاش دي ٧٠٠ هم در كنار اين دوربين توليد ميشد.
حالم خراب شد شنيدم دي ٧٠٠ ديكه توليد نميشه.
اي كاش دي ٧٠٠ هم در كنار اين دوربين توليد ميشد.
حالم خراب شد شنيدم دي ٧٠٠ ديكه توليد نميشه.
در سايت منصورف مقايسه اي بين D800 و D700 انجام گرفته كه در اون به موضوع downsampling هم كه آقاي ابراهيمي مطرح كردن اشاره شده. البته اين مطلب قبل از اعلام رسمي D800 منتشر شده بود.
Nikon D800 vs D700
قبلا پست زده شد که:
لازم به ذکر هست که این فیلم با موتور BMW S1000 RR2 گرفته شده و قدرت فیلمبرداری این دوربین رو به رخ میکشه.یه ماه پیش فیلم برداری از موتورسواری در شیکاگو با دوربین جدید نیکون گزارش شد که تو شب انجام شده و احتمال میدادن که با D800 گرفته شده باشه که واقعیت داشت و میتونید این فیلم 190 مگ رو تو این آدرس ببینید:
“Joy Ride” – Video Shot with the Nikon D800 by Sandro | Tam Nguyen - Sacramento Photographer
عملکرد دوربین تو حالت فیلمبرداری در نور کم شب عالیه٬ حتما ببینید.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
از دوستان خیلی از سرعت عکاسی پیاپی دوربین که 4 فریم در ثانیه برای FF ( با گریپ و یا بدون گریپ) و 6 فریم در ثانیه برای حالت DXبا گریپ هست گله دارند و اونو کندتر از D700 میدونند ولی در نظر نمی گیرند که پردازشگر EXPEED 3 خیلی سریع تر هست ولی حجم فایل خروجی این دوربین خیلی بیشتر از D700 هست و اگه قرار بود D700 با این خروجی باشه شاید به 2 فریم در ثانیه هم نمی رسید.
مقدار نویز هم در صورت down-sampling تا 12 مگاپیکسل اصلا از D700 کم نمیاره.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
افشين دليري
آرش عزیز برای شما احترام بسیاری قائلم,اما دقیقا بفرمایید چه چیزی نظر من است؟بنده کجا عرض کردم همه چیز مگاپیکسل است؟این نظر شماست.
متاسفانه برخلاف نظر شما همه چیز در عکس مگاپیکسل نیست.
اینکه شما در عکاسی حرفه ای هستید دلیل نمی شود هیچ کس نظرش را بیان نکند.برای شخص من,دوربینی مانند دی700 ایده آل است اما مگاپیکسل و نداشتن فیلمبرداری اصلا قابل قبول نیست.از هر دو مورد هم استفاده میکنم.
فوکوس سریع و دقیق و پراکنده,بدنه ی مناسب برای هر شرایط و امکان استفاده از مد DX (که به نظر شما خنده دار است),امکاناتی هستند که دوست دارم روی دوربینم داشته باشم.و اگر من دوست دارم,فقط و فقط دوست دارم با فول فریم عکاسی کنم,به نظرم این دوربین با این قیمت مناسب است و اگر جایگزینی که ایده آل من است از طرف کانن معرفی نشود مطمئن باشید همین بادی را تهیه می کنم.هر کس هم فکر میکند 36 زیاد است میتواند از سایز های کوچکتر عکس استفاده کند.
همه ی کسانی که دوست دارند دوربین حرفه ای داشته باشند , الزاما نیازی نیست خبرنگار یا ... باشند آرش عزیز.بنده افتخار میکنم مانند شما عکاس حرفه ای نباشم,جزئیات را نبینم,ساده فکر کنم و در نهایت برای خودم عکاسی کنم و لذت ببرم.
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
سهیلجانتبریک به همه ی دوستان نیکونی.فکر میکنم برای افراد آماتوری که به دنبال همه چیز در یک دوربین هستند,تا این لحظه بهترین گزینه به نسبت قیمت است,فقط کمی ظاهرش...(نظر شخصی).فول فریم 36 و بدنه ی سریع,wow!
نگفتم کسی نظرش را بیان نکند.
خبرنگارها هم اصولن دوربین ندارند.
در مورد این دوربین و افراد آماتوری که دنبال همه چیز در یک دوربین هستند:
اینکه هنگامی که این دوربین در مغازه باشد، احتمالن بهترین دوربین فول فریم با این قیمت است؟ شکی نیست.
یعنی از دی۷۰۰ و ۵دی مارک ۲ بهتر به نظر میرسد.
اینکه دی۷۰۰، فیلمبرداری ندارد هم، جدا. بحثی در موردش نداریم.
مشکلی هم ندارم که افراد آماتور، فولفریم ۳ هزاردلاری بخرند.
حرف کلی من اینه که شاید بشه از این دوربین تصاویر کمنویزتری حتی نسبت به دی۷۰۰ درآورد. اما ویژگی اصلی این دوربین عکاسی در نور خوب است.(دوربین روزهای آفتابی و شبهای فلاشی!) یه جور دوربین همهکاره نیست. دی۷۰۰ در زمان خودش دوربین مناسبتری برای عکاسان آماتور بود که ممکن است هرگونه عکاسی را تجربه کنند.
اگر کانن دوربینی با مگاپیکسل پایینتر و نویز کمتر تولید کند(جایگزین ۵دی مارک ۲) گزینهی بهتری برای عکاسان عمومی آماتور خواهد بود.
با توجه به سمپلها خروجی این دوربین در ایزوهای پایین شگفتانگیز است و با فاصله از دوربینهای دیگر مثل ۵دی مارک دو قرار دارد. دی۳ ایکس در کلاس دیگریست. مقایسهی جزییات خروجی دی۷۰۰ و دی۸۰۰ هم به شوخی میماند.
خلاصه اینکه بسیار راضی هستم از اینکه میتوانم دوربینی با قیمت مناسب بخرم برای کاری که از اکثر اوقات از آن درآمد دارم.
اما اینکه دی۸۰۰ دوربینی باشد که از تولید آن، مشخصات و قیمتش هیجان زده شوم، به عنوان آرش عاشورینیا، عکاسی که دوست دارد از هرچیز و هرجایی عکس بگیرد، تجربههای نو در عکاسی کند و ... خیر، دوربینیست برای استفادهی تخصصی و نه عمومی.
پس چرا موضوع به این مهمی در سایت Dpreview عنوان نشده و D700 در لیست Discontinued این سایت معتبر ثبت نشده؟:
بعید میدونم بحث آپدیت نبودن سایت Dp مطرح باشه چون حتی D90 و یا D60 هم تو لیست discontinued نیست ولی مثلا p7000 که نسبتا جدید هست تو این لیست دیده میشه! داستان چیه؟کد:http://www.dpreview.com/products/nikon/cameras