سلام دوست عزیز همین طور است و مشکل از دوربین شما نیست. (با توجه به اطلاعات من )
سلام دوست عزیز همین طور است و مشکل از دوربین شما نیست. (با توجه به اطلاعات من )
آیا میشه مقایسه ای بین دوربین D88- با دوربین D3X انجام داد ؟ لطفا توضیح دهید.
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور
عرض ارادت خدمت جناب باقرپور، من فکر میکنم منظورشون این بوده که کلا میشه این دو رو با هم در یک رده مقایسه کرد و مثلا بین خرید این دو مردد موند یا نه؟ اگه میشه چرا؛ اگه نمیشه چرا؟ یا مثال بهتر مثل اینه به شما بگن میشه دوربین دی 5300 نیکون با دی 7100 مقایسه کرد یانه ( جدا از مشخصاتشون ) برداشت من از سوالشون این بود.
بعد لینک سایت dp بدین به نظرم بهتر و موثق تره تا snapsort
یاحق
کوچیک شما هستم قربان . حقیر معمولا قبل از خواندن ریویوهای زبان اصلی از سایتهایی که فرمودید ، ابتدا یک مقایسه پهلو به پهلو توسط سایت ذکر شده انجام میدم . مستحضر هستید که این سایت طی فرایندی اتوماتیک صفحه مقایسه را خواهد ساخت . یعنی وقتی در گوگل سرچ بفرمایید nikon d2h vs d800 باز صفحه ای تحت این عنوان خواهد داشت . اگه منظور آن دوستمان و یا حضرتعالی تجزیه و تحلیل این مقادیر بوده که کاملا درست میفرمایید . تا جایی که حقیر متوجه شدم ، سایت ذکر شده ارقام را از سایتهای معروف دیگری چون dxo استخراج میکند . این مقایسه پهلو به پهلو با ارقامی که از سایتهای معتبر دیگر استخراج شده ، در یک نگاه سریع ، راه را برای تجزیه و تحلیل شخصی باز میکند .
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور
دوستان نمیدونم اینجا درباره کالیبره نبودن ال سی دی تمایل به رنگ سبز زرد صحبت شده یا نه این مورد تو دی 800 و دی 610 کاملا مشهوده تو دوربین دوستان هم این جوره ؟
بله بدنه من هم همینطوره.نمایشگر کمی ته رنگ سبز زرد داره.دی610 هم یکی دیدم همینطور بود.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوستان به نظر شما گریپ باتری هانهل از نظر کیفیت و کارایی برای d800 قابل اطمینان و بدرد بخور هست ؟ نسبت به گریپ اصلی خود نیکون .