با سلام خدمت دوستان من به تازگی دوربین نیکئن d800 خریدم و می خواستم بدونم آیا فیلمبرداری کردن با این دوربین ها به سنسور و خود دوربین اسیب میزنه یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنید منو
ممنون از راهنمایی شما جناب شهبازی و سوال دیگه این که باطری رو شارژ میزارم اما چراغ چشمک زن شارژر قرمز هستش و سبز نمیشه
چون من قبلا دوربین 400 دی کانن داشتم و باطری اون سبز میشد آیا ایراد از شارژر هستش یا مدلش اینجوریه و چند ساعت باید شارژ کنیم
ممنون
چند ساعت دوربین رو بزارم شارژ کامل بشه و اینکه چه مدت فیلمبرداری کوتاه کنم تا پیکسل سنسور نسوزه یعنی 10 دقیقه خوبه ؟؟؟؟؟
محدودیت فیلمبرداریش 30 دقیقه هستش.
اون هم به دلیل مقررات ومحدودیت هایی که برای مدت زمان فیلمبرداری دوربین های عکاسی وجود داره. وگرنه ممکنه امکان اینکه بیش از این مقدارروهم بتونه بگیره وجود داشته باشه. لذا بیش از این مقدار رو مطمئن نیستم , لیکن تا زمان 30 دقیقه رو بدون شک هیچ مشکلی وجود نداره.
دوستان این موضوع زیاد مهم نیست ! اگر بخواهد مشکلی پیش بیاید ( در اثر فیلمبرداری ) قبل از مشکل دوربین خودش متوقف شده و اجازه عکاسی و فیلمبرداری نمی دهد مگر اینکه با هک و یا یک شامورتی بازی بخواهیم دوباره فیلم بگیرد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson