سلام .میگم عمق بیت دی800 بر روی چه گزینه ایی باید باشد 8bitیا 16bit متشکرمیشوم اگرراهنمایی بفرمایید
سلام .میگم عمق بیت دی800 بر روی چه گزینه ایی باید باشد 8bitیا 16bit متشکرمیشوم اگرراهنمایی بفرمایید
سلام دوستان یه موردی هست اینکه تو منو دوربین نیکون d800 یه گزینه ای که خود دوربین بعد عکس گرفتن رنگها و خود عکس رو روتوش میکنه و save میکنه در نهایت و اگر ما با خود دوربین این کارو انجام بدیم به دوربین لطمه ای وارد میشه اگر بدین گونه هستش پس با خود فتوشاپ این کارو انجام بدیم
https://cdn.lynda.com/video/116297-7...x960_thumb.jpg
درود
Retouch Menu ایی که در همه دوربینهای نیکون است ، اگر قرار بود استفاده از آن به دوربین لطمه بزند که قرار داده نمیشد .
اما کارهایی که در اونجا انجام میشه، خیلی مرتبط با روندکاری استاندارد و مشخصی که بعد از عکاسی قرار است انجام گیرد نداره
خصوصا اینکه خروجی اون Retouch Menu یک فایل Jpg هست.
توصیه میکنم روند کاری یا Workflow دوستان را مطالعه کنید.
یاد ندارم تا کنون از اون Retouch Menu استفاده کرده باشم
پاینده باشید
ممنون از راهنمایی دوستان .. اما خواستم بگم که اگه کسی طریقه گرفتن عکس HDR را با این دوربین بلد هست و انجام داده توضیح بده
دوست من انجام دادم اما متاسفانه فقط یک عکس میگیره دوربین و اصلا عکس hdr نمیشه ...راهنمایی کنید
خیلی راحت از طریق شرت کاتش که با دکمه براکت هست میتونید انتخابش کنی که تا 3 استاپ هم میتونین تنظیمش کنی.
عکسی که میگیرید رو با اعمال تغییراتش بصورت فاینال روی کارت حافظه ذخیره میکنه. تنظیمات بیشترش هم روی منو هست.
اینکه می فرمایید HDR نیست شاید بخاطر این باشه که با توجه به محدوده دینامیکی مثلا فقط یک استاپ نوردهی براش تنظیم کردید.
جناب قدیمی عزیز میشه بیشتر راهنمایی کنید که چگونه استاپ رو تنظیم کنم به 3 عکس و اینکه چه طوری تنظیم کنم که بر روی کارت حافظه ذخیره کنه