افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
آقای دلیری
بله اگر کسی بخواهد از حداکثر رزولوشن دوربین استفاده کند و بهترین تصویر را چه در مرکز و چه در گوشه ها داشته باشد,در هر برندی که میخواهد باشد,قطعا انتخاب های محدودتری در لنزها خواهد داشت.شاید فقط لنزهای فیکس استفاده کند.مطمئن باشید وقتی لنز جدیدی معرفی میشود کمپانی فکر چند سال آینده و افزایش مگاپیکسل را کرده است و در این میان نیکون با داشتن 3 گانه ی معروفش کم و کاستی ندارد که هیچ,لنزهای با کیفیتی با اف4 هم معرفی کرده است که هیچ,لنزهای پرایمش را هم به موقع آپدیت کرده!
در مورد مود Dx , چرا لنزها جواب ندهند؟اتفاقا این افزایش سایز عکس باعث شد شما عکس کراپدار مناسبی داشته باشید.به عبارتی انگار دو بدنه دارید.اگر از قبل لنز کراپی داشته باشید که ارزشمند باشد به راحتی میتوانید استفاده کنید.مثلا یک لنز ماکرو.
سوال:به نظر شما 70-200 اف 4 کانن که تولید سال 1999 است,رزولوشن 21mp را جواب میدهد؟فاصله اش در دیاف یکسان با اف 2.8 ورژن جدید چقدر است؟
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
جناب دلیریاما چرا دو منبع اولی که مرجع اکثر دوستان در نقل قول هاشون هستند رو کنار میزارید و فقط مورد آخر رو میفرمایید؟ من که گفتم مطالب مشابه تو سایتهای کمتر شناخته شده وجود داره و این مورد مثالی در این جهت بود.
متنهایی که شما از هوگان و راکول نقل کردید خواندم و به این نتیجه نرسیدم که چند لنز پرایم و یکی دوتا لنز زوم رو میشه برای این دوربین استفاده کرد.
برای ختم بحث از جانب خودم تکرار میکنم:
۳۶ مگاپیکسل در سایز سنسور فولفریم روی مرز خروجی لنزهای کنونی قدم میگذارد. هنگام استفاده از لنزهای پرایم، زومهای گلدرینگ نیکون، مشکل خاصی نخواهید داشت.(بیشتر از ۵۰ لنز در اختیار دارید)
هیچ لنزی نیست که در مرکز تا گوشههایش خروجی ثابتی داشته باشد. (در مورد دفرکشن هم در تاپیکهای دیگری به مقدار لازم بحث شده.)
هنگام استفاده از این دوربین در مد دیایکس، دوربین شما تبدیل به یک دی۷۰۰۰(از لحاظ فشردگی پیکسلها بر روی سنسور) با سنسوری جدید میشود که احتمالن خروجی آن کمی با دی۷۰۰۰ متفاوت است.(امیدواریم بهتر باشد)
جناب دلیری
اینها پیشنهادات خود این سایته
همونطور که در این لینک ملاحظه میکنید اکسسوری همراه دوربینها رو به صورت کیت ارائه میدهد که مربوط به خود این سایت هست و جداگانه تحویل میشوند و در جعبه نیکون نیست
DSLR Cameras
هر وقت شما کارتن دوربین نیکون به بنده نشون دادید که روش نوشته بود دی 700 با لنز کیت انوقت حق باشماست دوست عزیز
درود . سمپل ها همه فول سایز هستند و اکثر حجم بالای 15 مگابایت . پس حوصله به خرج بدید .
315895.jpg
Nikon D800, ISO 800, 50 мм, f/1.8, 1/250 c
315896.jpg
Nikon D800, ISO 6400, 50 мм, f/5.0, 1/320 c
315897.jpg
Nikon D800, ISO 3200, 50 мм, f/2.2, 1/4000 с
315898.jpg
Nikon D800, ISO 25600, 50 мм, f/3.5, 1/8000 с
315899.jpg
Nikon D800, ISO 100, 50 мм, f/1.8, 1/160 c
به نظرم از لحاض Iso تقریبا هم رده با D7000 عمل میکنه . اشتباه میکنم ؟ نظر شما چیه ؟
اینم یه سمپل از d7000 و d3s
البته سایز فایل ها باهم متفاوته خیلی دقیق نمیشه راجب نمونه های d800 این نمونه ی آخر نظر داد
http://www.noteahang.com/Upload/User...0527913280.jpg
ویرایش توسط Mehr282 : Wednesday 8 February 2012 در ساعت 16:56
اولین پست ام در این تاپیک است!
اما شخصا به عنوان کسی که از روز اول پیدایش دوربین های بالای 12 مگاپیکسل در این فروم تخم لق ! رزلوشن لنز ها را مطرح کرد اعلام می کنم که در آن زمان ( هنگام معرفی 1Ds Mk3 کانن و بعد 5D MK2 ) که این دوربین ها معرفی شد بحث دیفرکشن و ساپورت رزلوشن توسط لنز ها و رزلوشن لنز ها قدری حساس و جنجالی بود چرا که بسیاری از لنز ها هنوز نسخه های آنالوگ بودند و ساختارشان برای سیستم های آنالوگ طراحی شده بود.اما بعد تر که تست های بیشتری منتشر شد این نگرانی ها کمتر شد و دیدیم که خیلی از همان لنز های آنالوگ هم توانایی ساپورت این رزلوشن ها را دارند.اما کمپانی ها برای اینکه این احساس نگرانی ها کمتر شود شروع به آپدیت بسیاری از لنز های معروف کردند.اکثر ( 99% ) لنز های سری N نیکون هیچ مشکلی فعلا ندارد و شاید در آینده هم نداشته باشند.کانن های جدید هم همین طور
فقط می ماند بحث دیفرکشن که پابرجا است و می تواند برای یک سسور 6 مگاپیسکلی هم ایجاد شود فقط اگر برای سنسور 6 مگاپیکسلی در دیافراگم 16 باشد بر روی یک 20 مگاپیکسلی ممکن است دیافراگم 13 باشد و روی 36 روی 11 یا حتی 9 و 7.1 باشد که باز هم هنوز قابل قبول است.
پی نوشت...
amateur photographer انگلستان گفته که این دوربین Made In Japan است!
http://www.amateurphotographer.co.uk...ws_311332.html
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Wednesday 8 February 2012 در ساعت 17:15
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
یک نکته عجیبی که بنظرم رسید این هست که CR از چند ماه پیش حتی شایعه های D800 رو با آب و تاب نقل میکرد ولی حالا که دوربین رسما معرفی شده دریغ از یک خط مطلب در مورد این دوربین !
امروز هم که یک خبر کاملا جدید (و عجیب) داده و میگه احتمالا تا آخر 2012 کنون یک body با حدود 40 مگاپیکسل را روانه بازار خواهد کرد و تاکید هم کرده که این دوربین 5D mkiii نخواهد بود.
گویا جنگ مگاپیکسل همچنان ادامه دارد
وقتی این دوربین اومد من که خیلی احساس ارامش کردم چون کار منظره میکنم و پرتره پس نیاز داشتم به یک دوربین فول فریم با پیکسل زیاد اره رفتار نویزی دوربین خیلی مهمه اما برای کسی که کار خبری میکنه یا عکاسی عمومی و اجتماعی منم موافقم 36 مگاپیکسل یکم ادم رو مور مور میکنه میشد25 مگاپیکسل باشه و نویز خیلی کمتر که عالی میشد اما الانم تا این دوربین ایران برسه میرم میگیرمش
d7000 -12-24 sigma - 24-70 sigma 70-300 nikon
هجده سمپل از D800 و D800E همراه با Exif .
flickr link
آریو رادمنش
Flickr