ج.ابراهیمی
به نظر من الگوریتم شارپ سازی ACR روند تخریبی شدیدی رو به اجرا در می آورد. اما من بر عکس کاوه با نویزگیری مخصوصا نویز گیری رنگی راحت هستم! و به نظرم خوبه. اما نویز های لومیننس رو خوب نمیگیره
خط رو خط
فرمور جدید B 1.01 و رفع مشکل هنگ کردن دوربین.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
به نظر من ديدن و مقايسه خروجيها يك ديد كلي ميدهد اما به هيچوجه براي مقايسه قطعي و انتخاب دوربين مناسب نيست.
معمولن در اين مقايسهها شارپنس و ديتيل با هم اشتباه گرفتهمي شوند و اين مسئله كه ديتيل و نويز در ايزوهاي بالا نسبت trade-off دارند اغلب ناديده گرفته ميشود. كلن مقايسه دوربينها با اين روش به نظرم به جز براي داشتن يك ديد كلي - و نه يك نتيجهگيري خاص - بيهوده است.
قضیه pixel peeping شاید ناخواسته ، با تبلیغ کمپانی ها بیشتر رواج پیدا میکند
کافیست یه نگاه به سایت نیکون و قسمت امکانات دوربینهای جدید بندازید
The D800/D800E employ a Nikon FX-format CMOS sensor (35.9 x 24.0 mm) with 36.3 effective megapixels, the world's highest number*. It renders texture, nuances and details equivalent to those a high-end medium format camera can deliver.Featuring 24.2 effective megapixels, the D3200's large image sensor faithfully reproduces the texture and brightness of subjects. It is also possible to emphasize subjects by beautifully blurring the background. With the high pixel count of 24.2 megapixels, satisfactory resolution can be achieved even when trimmed images are printed.