من ورژن 4.2 رو هم نصب کردم ولی دوربین رو شناسایی نکرد تا بشه باهاش بصورت ریموت کارکرد و فعلا همون camera control pro جواب میده. ولی برای کار با فایلهای خروجی همون طور که کاوه خان فرمودند با نصب ACR7.1 و ACR7.2 کارتون راه میافته.
من ورژن 4.2 رو هم نصب کردم ولی دوربین رو شناسایی نکرد تا بشه باهاش بصورت ریموت کارکرد و فعلا همون camera control pro جواب میده. ولی برای کار با فایلهای خروجی همون طور که کاوه خان فرمودند با نصب ACR7.1 و ACR7.2 کارتون راه میافته.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
با تشکر از راهنماییهای دوستان با نصب رv4 لایتروم کارم راه افتاد
درود
دوستان کسی میدونه که چه جوری میشه از ریموت واسه این دوربین استفاده کرد ؟هرچی گشتم نفهمیدم چه جوری باید گزینه ریموت رو واسه شاتر انتخاب کنم ؟ضمنا ریموتی که دارم نیکون ml l3 .
l
درود
این نوع ریموت ها ( ml l3) با دوربینهای رده پایینتر قابل استفاده هستند ، برای D800 باید ریموت دیگری تهیه بفرمایید
ZURXSYNC.JPG
ریموت در D800 ( همانند دیگر بدنه های جدی تر ) با برداشتن درپوش لاستیکی ، به آن قسمت که فلش قرمز نشان میدهد وصل میگردد،
هر ریموتی که با D700 و d300 سازگار باشد با D800 هم سازگار خواهد بود.
اگر از ریموتهای برند نیکون نمیخواهید تهیه کنید به عنوان ارزان ترین گزینه مرغوب هنل رو توصیه میکنم و سراغ مارکهای چینی مثل yongnuo نروید
موفق باشید
انوش خان٬ دقیقا کدوم مدل از هنل رو توضیه میکنید و از قیمتشون هم خبر دارید؟
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
با سلاماگر از ریموتهای برند نیکون نمیخواهید تهیه کنید به عنوان ارزان ترین گزینه مرغوب هنل رو توصیه میکنم و سراغ مارکهای چینی مثل yongnuo نروید
هر دو مارک را دارم و استفاده میکنم و از هر دو بسیار راضی هستم
حتی yongnuo را بیشتر از hahnel میپسندم ,دسترسی سریع و آسان به منوها و گزینه ها و خوش دستی(سلیقه ای است)
بهترین مدل هنل Giga T pro است و گرانترین مدل هنل هم هست که البته اختلاف قیمت چندانی با yongnuo ندارد..
هنل ویژگی که دارد با داشتن کابل رابط برای هر دو برند کانن و نیکون قابل استفاده می باشد ولی yongnuo چنین ویژگی ندارد.
مدل Giga T pro آیا با دی 800 هم سازگار است؟
سنسور این دوربین ساخت سونی یا (سونی اپتیک) هست.دمش گرم سونی!