آقای باقر پور ظاهرا این مشکل از نیکون ترنسفر است آیا از آخرین ورژن اون استفاده میکنید؟
آقای باقر پور ظاهرا این مشکل از نیکون ترنسفر است آیا از آخرین ورژن اون استفاده میکنید؟
DSC02190_1.jpgDSC02189_1.jpg
قربان در کراپ 100 هیچ مشکلی نداره . این عکسها رو از روی ال سی دی خود دوربین گرفتم . ملاحظه میفرمایید که هیچ مشکلی نداره . نیکون ترانسفرم رو فقط آپدیت نکردم ولی اولین بار تو ویو ان ایکس قبل از اینکه پاکش کنم و دوباره نصبش کنم همه چیز درست بود .
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور
untitled5.JPGخب ، جالب تر شد ! تو ویندوز ویستا که از قدیم و ندیم داشتم هم تست کردم ، همینطور بود ! کار دیگری کردم ، هرچند که جالب نیست . در ضمن نیکون ترانسفرم رو هم آپدیت کردم باز همینطور بود ! وقتی دوربین رو به کابلش نصب میکنید ، در ویندوز و مای کامپیوتر اون رو بعنوان یک device یا درایو میشناسه ! درایوش رو باز کردم و کلیه عکسها رو select و با راست کلیک save to my picture کردم ، الان هر کدومشون رو که باز میکنم(البته در کپچر ان ایکس و در ویو ان ایکس فقط thumbnail اون رو نشون میده و وقتی بازش یا تمام صفحه اش میکنید اثری از عکس نیست) ، تا حد نهایت کیفیت داره و 4 خونه نمیشه ! دو تا نمونه قبلی رو مجدد میزارم ! از لطف همه دوستانی که بنده نوازی فرمودن و حقیر رو مورد الطافشون قرار دارن بینهایت سپاسگزارم . یه جوری با همین وضعیت سر میکنم . امیدوارم پستها پاک نشه ، شاید سروری دیگه مشکلی نظیر حقیر داشته باشه ! دوباره 2 عکس رو آپلود میکنم تا نتیجه رو مقایسه بفرمایید هر چند که ریسایز عکسها مقایسه رو مشکل میکنه (750*449)untitled6.JPGجالب تر اینه که همونطور که ملاحظه میفرمایید ، تازه سایز عکس رو درست در نظر میگیره(عکس بالا سمت راست اون ) و الان هم که امتحان کردم با ویو ان ایکس 2 هم مشکلی نداره و چه thumbnail و چه در ادیتورش کاملا وضوح داره ! در ضمن کراپ 600 یا 700 روی اون عکسهای 1600 در 1000 بود و اکنون کراپ 100 (عکس بالا و پایین) همه چیز میزان هست چون 7000 در 4000 یا همون 36 مگاپیکسل واقعی هست !
ویرایش توسط S. Bagherpour : Friday 2 November 2012 در ساعت 03:48
شهروز باقرپور
جناب باقر پور ممنون از ارائه نتایج
چندسوال:
1- قبلا باچه روشی عکسهارو به کامپیوتر منتقل میکردین که این مشکل پیش می اومد؟
2- تا بحال از رم ریدر جهت انتقال استفاده کرده اید اگر جواب مثبته نتیجه اون چی بوده یعنی باز مشکل چهار خونه شدن وجود داشت؟
3- در پست 720 فایل RAW رو با ان ایکس باز کردید(که مشکل چهارخونه شدن یا pixelated وجود داره) در حالیکه در پست اخیر از همون عکس فایل jpg رو با ان ایکس نمایش داده اید آیا ان ایکس بعد از این تغییر در انتقال عکس raw رو هم بدون مشکل نمایش میده؟
QUOTE=M-Yousefi;310084]جناب باقر پور ممنون از ارائه نتایج
چندسوال:
1- قبلا باچه روشی عکسهارو به کامپیوتر منتقل میکردین که این مشکل پیش می اومد؟
2- تا بحال از رم ریدر جهت انتقال استفاده کرده اید اگر جواب مثبته نتیجه اون چی بوده یعنی باز مشکل چهار خونه شدن وجود داشت؟
3- در پست 720 فایل RAW رو با ان ایکس باز کردید(که مشکل چهارخونه شدن یا pixelated وجود داره) در حالیکه در پست اخیر از همون عکس فایل jpg رو با ان ایکس نمایش داده اید آیا ان ایکس بعد از این تغییر در انتقال عکس raw رو هم بدون مشکل نمایش میده؟[/QUOTE]
کوچیکم جناب یوسفی .
1- زمانی که دی تری اس داشتم ، همیشه عکسها رو با نیکون ترانسفر انتقال میدادم و هیچ مشکلی هم نبود . اما با این دوربین با همین نیکون ترانسفر و حتی آپدیت اون چنین مشکلی پیدا کرده !
2- خیر قربان ، متاسفاه رم ریدر ندارم.
3- خب گویا یکبار عکسها رو ذخیره کرده بودم ، چون کنار برنامه نوشته last saved ! هر چند که فایل jpg رو دیگه پیدا نمیکنم . بله الان فایل راو هم درست نشون میده !
به فکرم رسیده تو تنظیمات دوربین دنبال این قضیه باشم که شاید با نیکون ترانسفر عکسها رو در این سایز بفرسته ! اما باز چرا 72 مگابایت ، نمیدونم !
ویرایش توسط S. Bagherpour : Friday 2 November 2012 در ساعت 18:13
شهروز باقرپور
خب قضیه کامل حل شد ! راهنمایی جناب الند درست از آب در اومد . یک مشکل نرم افزاری و یک اشتباه مضحک از جانب خودم ! نیکون ترانسفر بواقع عکسها رو هرچند با سایز 72 مگابایت دانلود میکرد ؛ اما اونها رو ریسایز کرده و به حدود 1600 در 1000 پیکسل میرسوند . بهنگام نصب نسخه جدید نیکون ترانسفر به جهت دو پیغام که یکی ورژن قبلی رو به روز میدونست و دومی پیغامی مربوط به فقط آپدیت همان نسخه بود ، حقیر را به اشتباه وا داشت ! تا همین چند دقیقه پیش فکر میکردم نیکون ترانسفر که خب آپدیت شده تا اینکه دوباره دوربین رو به کابلش وصل کردم ، متاسفانه بنده در لیست اتوران گزینه nikon transfer 2 را که چند خط پایین تر بود و با شکل آیکنی متفاوت با نسخه یک آن ، اصلا ندیده بودم .بلی ، نیکون ترانسفر 2 بهمراه ویو ان ایکس 2 و کپچر ان ایکس 2.3.4 براحتی با این دوربین کارکرده و هماهنگ هستند .
باز هم از همه عزیزان که با راهنماییهای بیدریغشون حقیر رو یاری کردند ، بسیار تشکر میکنم . عرض معذرتی هم دارم از محضر مدیری که زحمت میکشند ظرف چند روز آینده همه پستهای مرتبط رو پاک میکنند ، شاید فقط توضیحی در این خصوص که باید با این دوربین فقط از 3 ورژن نرم افزار بالا استفاده نمود ، کافی باشد . عیدتون مبارک و شب خوش !
شهروز باقرپور
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
سلام ، جناب یوسفی ضمن عرض تشکر ، همانطور که جناب دلیری هم اشاره فرمودند ، اگر پسوند فایل را روی راو 14 بیتی و کمپرس نشده بگذارید حجم فایلی برابر 72 - 73 مگابایت خواهید داشت .
جناب دلیری کاملا درست میفرمایید . حقیر با همین مشکل تعویض اینترفیس رایانه سیار محل کار مواجه هستم ، بطوریکه تمامی پورتهای دستگاه لپ تاپ و نیز اینترفیسهای متعدد همگی خراب و داغون و دارای اشکال هستند . اصولا کسی که usb رو اختراع کرد ، فکر نمیکرد اینهمه نیاز به قطع و وصلش هست !!! از راهنمایی شما ممنونم ، در اولین فرصت یک رم ریدر تهیه خواهم نمود .
شهروز باقرپور
درود
ترنسمیتر WU-1a نیکون برای D800 قابلیت هک شدن را دارد
در اینجا در یک فایل فلش قدم به قدم توضیح میده که چرا اینکار به صرفه هست و مراحل کار چگونه هست
لینک فیلمی کوتاهی از بکار گیری:
کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tm7l25xjUes#t=0s
موفق باشید